Survivor 5 trailer 19/4: Μαύρη Μεγάλη Τρίτη στον Άγιο Δομίνικο! Η ανακοίνωση Λιανού και παραγωγής

Θα τους "σκάσει" από εκεί που δεν το περιμένουν...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 19/4: Μαύρη Μεγάλη Τρίτη στον Άγιο Δομίνικο! Η ανακοίνωση Λιανού και παραγωγής

Μαύρη θα είναι η Μεγάλη Τρίτη στον Άγιο Δομίνικο, αφού θα γίνει το έλα να δεις στην παραλία ανάμεσα στους παίκτες, ενώ στο συμβούλιο νησιού του Survivor 5 που θα ακολουθήσει μετά το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού της εβδομάδας, θα έχουμε μια τεράστια ανατροπή.

Μετά τον άγριο τσακωμό ανάμεσα στον Άρη και στον Τάκη στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο (δείτε τις συνέβη πίσω από τις κάμερες), η ένταση που έχουν οι παίκτες μέσα τους θα "σκάσει" με την επιστροφή τους στην παραλία. Η Σοφιάννα μάλιστα, θα κάνει ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου με χαρακτηρισμούς.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια των Μπλε θα υποστηρίξει τον Άρη, με αποτέλεσμα να έρθει σε ρήξη με τον Τάκη και να σηκώνουν και οι δυο τον τόνο της φωνής τους. Την 26χρονη θα κράξει άσχημα για την συμπεριφορά της ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα θα αναφέρει πως έχει ξεφύγει και δεν σέβεται.

Όσον αφορά το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό, πολύ σύντομα θα έχουμε το spoil. Ωστόσο, μέχρι τότε να πούμε πως το αγώνισμα θα είναι πολύ δύσκολο, αφού θα πρέπει να σέρνουν πίσω τους μια άμαξα και να την περάσουν από διάφορα εμπόδια.

Στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού θα έχουμε πολύ ανατρεπτικές εξελίξεις. Σίγουρα θα συζητηθεί το θέμα ανάμεσα στον Τάκη και τον Άρη, ενώ θα μάθουμε ποιος αποχωρεί οριστικά από το Survivor 5 - δείτε τις πρώτες πληροφορίες της αποχώρησης.

Το 19/4 trailer του Survivor 5