Survivor 5 spoiler 26/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε! Ποιους παίρνουν μαζί

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 26/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε! Ποιους παίρνουν μαζί

Μπορεί χθες 25/4 να είχαμε ταξίδι στο Μαϊάμι το οποίο και κέρδισαν οι Κόκκινοι παίρνοντας μαζί τους τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος επέλεξε και τον Γιώργο Ταλάντσεφ, ωστόσο, το σημερινό έπαθλο του Survivor 5 δεν έχει ταξίδι αλλά περισσότερο άνεση και πολυτέλεια.

Συγκεκριμένα, η νικήτρια ομάδα θα πάει με λιμουζίνα σε βίλα, όπου θα έχει τη δυνατότητα να κάνει μασάζ αλλά και να φάει όχι στην καλύβα ή σε πάγκο, αλλά σε κανονικό τραπέζι.

Τι θα δούμε απόψε

Αρχικά θα παρακολουθήσουμε την Μπλε ομάδα να έχει ξανά εντάσεις στην παραλία μετά τον άγριο καβγά του Άρη με τον Τάκη. Ο Σπύρος θα ρίξει τα "καρφιά" του στον δεύτερο και δεν θα αργήσουν να τσακωθούν στην καλύβα.

Από πλευράς του ο Τάκης στις κάμερες θα αποκαλύψει πως ορισμένοι έχουν "στήσει" παιχνίδι με σκοπό να αποχωρήσει ή ο ίδιος ή ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Στη συνέχεια Μπλε και Κόκκινοι θα πάνε στο στίβο μάχης όπου πριν το αγώνισμα θα συναντήσουν τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο Τούρκος παραγωγός θα τους ανακοινώσει το έπαθλο και όλοι θα μείνουν άφωνοι - δείτε το trailer.

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε στο Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα που θα ρίξει τον καθοριστικό πόντο στο αγώνισμα θα είναι η Κόκκινη η οποία θα κερδίσει το έπαθλο της βίλας. Μαζί με τους Κόκκινους θα πάει η Σοφιάννα Αβραμάκη αλλά και η Μαίη.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor 5 spoiler 26/4