Survivor 5: «Ότι χειρότερο μπορούσα να ακούσω!» - Ο κακός χαμός στους Μπλε με τις δηλώσεις της Σοφιάννας

«Από τη μέρα που ψηφίστηκε ο φίλος της ο Αρούλης...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Ότι χειρότερο μπορούσα να ακούσω!» - Ο κακός χαμός στους Μπλε με τις δηλώσεις της Σοφιάννας

Χαμός στην καλύβα των Μπλε επικρατεί μετά τις δηλώσεις της Σοφιάννας, την ώρα που στην Κόκκινη ομάδα επικρατεί ένα κλίμα χαράς και ξεκούρασης μετά το ταξίδι στο Μαϊάμι. Η παίκτρια έκανε δηλώσεις σχετικά με το ότι οι αντίπαλοι άξιζαν το έπαθλο, κάτι που εξόργισε όχι μόνο την Βρισηίδα, αλλά και τον Κωνσταντίνο και τον Τάκη, οι οποίοι την σχολίασαν αναλόγως,

Ο Κωνσταντίνος και ο Τάκης κατακεραύνωσαν την Σοφιάννα

Πιο συγκεκριμένα όταν η Σοφιάννα δήλωσε: «Πραγματικά πίστευα ότι η Κόκκινη ομάδα άξιζε να πάρει αυτό το έπαθλο, άξιζε να πάει έτσι όπως είναι ενωμένοι, χωρίς εντάσεις με όλη την θετική ενέργεια», Δεν άρεσε καθόλου σε μερικούς παίκτες και ένας από αυτούς ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που συμπλήρωσε «Άκουσα μία συζήτηση»που είχαν τα παιδιά και άκουσα να λέει πεντακάθαρα η Σοφιάννα «Παιδιά αξίζετε πραγματικά να πάρετε το έπαθλο’’, ήταν ότι χειρότερο μπορούσα να ακούσω από συμπαίκτρια μου».

Survivor 5 spoiler 26/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε! Ποιους παίρνουν μαζί

Μπορεί χθες 25/4 να είχαμε ταξίδι στο Μαϊάμι το οποίο και κέρδισαν οι Κόκκινοι παίρνοντας μαζί τους τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος επέλεξε και τον Γιώργο Ταλάντσεφ, ωστόσο, το σημερινό έπαθλο του Survivor 5 δεν έχει ταξίδι αλλά περισσότερο άνεση και πολυτέλεια.

Συγκεκριμένα, η νικήτρια ομάδα θα πάει με λιμουζίνα σε βίλα, όπου θα έχει τη δυνατότητα να κάνει μασάζ αλλά και να φάει όχι στην καλύβα ή σε πάγκο, αλλά σε κανονικό τραπέζι.

Τι θα δούμε απόψε

Αρχικά θα παρακολουθήσουμε την Μπλε ομάδα να έχει ξανά εντάσεις στην παραλία μετά τον άγριο καβγά του Άρη με τον Τάκη. Ο Σπύρος θα ρίξει τα "καρφιά" του στον δεύτερο και δεν θα αργήσουν να τσακωθούν στην καλύβα.

Από πλευράς του ο Τάκης στις κάμερες θα αποκαλύψει πως ορισμένοι έχουν "στήσει" παιχνίδι με σκοπό να αποχωρήσει ή ο ίδιος ή ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Στη συνέχεια Μπλε και Κόκκινοι θα πάνε στο στίβο μάχης όπου πριν το αγώνισμα θα συναντήσουν τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο Τούρκος παραγωγός θα τους ανακοινώσει το έπαθλο και όλοι θα μείνουν άφωνοι - δείτε το trailer.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα που θα ρίξει τον καθοριστικό πόντο στο αγώνισμα θα είναι η Κόκκινη η οποία θα κερδίσει το έπαθλο της βίλας. Μαζί με τους Κόκκινους θα πάει η Σοφιάννα Αβραμάκη αλλά και η Μαίη.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor 5 spoiler 26/4