Survivor 5: Η αφιέρωση του Άρη στην Μαρία Αντωνά - Ακούστηκε δυνατά το όνομά της στον Άγιο Δομίνικο

Η τρυφερή κίνηση για τη σύντροφό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Η αφιέρωση του Άρη στην Μαρία Αντωνά - Ακούστηκε δυνατά το όνομά της στον Άγιο Δομίνικο

Για ένα πολύ σημαντικό έπαθλο αγωνιστήκαν στο αποψινό επεισόδιο το Σάββατο 30/4 στο Survivor οι δύο ομάδες, και παρά τα νεύρα που δημιούργησαν οι ατάκες του Εμμανουήλ και την ένταση στον πάγκο, οι Μπλε ακάθεκτοι πήραν τη νίκη! Ο Άρης Σοϊλέδης, κατά τη διάρκεια του αγώνα ωστόσο έκανε μία κίνηση αγάπης προς τη σύντροφό του Μαρία Αντωνά και όλοι τον συνόδευσαν...

Φώναξαν δυνατά το όνομά της

Ο Άρης Σοϊλέδης, θέλησε να κάνει μια τρυφερή αφιέρωση στη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα και τον περιμένει για να προγραμματίσουν τον γάμο τους. Ο παίκτης της Μπλε ομάδας ζήτησε από τους συμπαίκτες του να φωνάξουν δυνατά το όνομα της αγαπημένης του και αυτό τότε ακούστηκε δυνατά στον Άγιο Δομίνικο.

«Και πουλάει και πονάει»

Οι εξελίξεις στο φετινό Survivor 5 είναι άκρως καταιγιστικές καθώς σε κάθε επεισόδιο βλέπουμε τις ισορροπίες των παικτών αλλά και οι σχέσεις τους στον Άγιο Δομίνικο να περνούν από 40 κύματα. Έτσι λοιπόν, ένα από τα πρόσωπα που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα είναι ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο ίδιος μπορεί να έχει έναν άκρως εκρηκτικό χαρακτήρα με αποτέλεσμα να μην αφήνει τίποτα να πέσει κάτω μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να τσακώνεται έντονα με συμπαίκτες του και μη. Από την άλλη, η Μαρία Αντωνά η οποία είναι σύντροφός του τον υποστηρίζει φανερά περιμένοντάς τον πίσω στην Ελλάδα μιας και το καλοκαίρι με αρχές Σεπτέμβρη αναμένεται να γίνει ο πολυπόθητος γάμος τους.

Μάλιστα, ο παίκτης του Survivor 5 φαίνεται να έχει αρκετούς υποστηρικτές έξω από το παιχνίδι αφού η Μαρία Αντωνά δεν δίστασε να κάνει repost ένα insta story στο οποίο έγραφε χαρακτηριστικά πως: «Με μια κίνηση τάπωσε τους πάντες και έβαλε στοπ στην κάθε τοξικότητα που ακούγαμε δέκα μέρες περίπου μέσα και έξω».

Ανάρτηση Μαρίας Αντωνά