Survivor 5: «Αντώνη αγάπη μου...» - Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον αδερφό της Σοφιάννας

Είναι όμορφο σόι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Αντώνη αγάπη μου...» - Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον αδερφό της Σοφιάννας

Οι παίκτες των μπλε είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα, αφού ήταν η νικήτρια ομάδα του σημερινού αγωνίσματος του Survivor 5.

Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον αδερφό της Σοφιάννας

Η Σοφιάννα επικοινώνησε με τον πατέρα και τον αδερφό της και όλοι σχολίασαν πως πρόκειται για όμορφο σόι γενικότερα. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ εντυπωσιάστηκε, μάλιστα, περισσότερο απ' όλους και φώναξε δυνατά: «Αντώνη αγάπη μου, έλα πάρε με από' δω».

Αργότερα, εξήγησε πως λόγο του χώρου όπου εργάζεται, η ομορφιά είναι ένα από τα στοιχεία που παρατηρεί και του αρέσει να τονίζει σε έναν άνθρωπο και γι' αυτό ενθουσιάστηκε τόσο με τον αδερφό της συμπαίκτριάς του.

Το αναγνωρίζει και μόνος του - Τα υπονοούμενα του Τάκη για τους τσακωμούς του στο παιχνίδι

Ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν ένας από τους παίκτες που απόλαυσε το έπαθλο επικοινωνίας και επικοινώνησε με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο ίδιος μίλησε με τους αγαπημένους του φίλους στο τηλέφωνο και δεν έλειψαν τα υπονοούμενα για όσα συνέβησαν μέχρι τώρα στο παιχνίδι, αλλά και όσα συνεχίζουν να συμβαίνουν, καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης δημιουργεί και συμμετέχει σε πολλές από τις διαμάχες που προκύπτουν.

Μάλιστα, ο μισθοφόρος ανέφερε για τον εαυτό του γελώντας πως δεν έχει αφήσει και κάποιον με τον οποίο δεν έχει τσακωθεί στον Άγιο Δομίνικο.