Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Με σκορ 10-4

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Το σημερινό (4/5) έπαθλο φαγητού στο Survivor 5, όπως είχε ήδη αποκαλύψει το Youweekly, θα απολαύσει η ομάδα των κόκκινων.

Η ομάδα που κέρδισε το σημερινό (4/5) έπαθλο φαγητού στο Survivor 5

Ύστερα από μία μεγάλη μάχη με τους μπλε και τους καβγάδες τους, ο Στάθης έφερε τον νικητήριο πόντο, αγωνιζόμενος ενάντιο στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Το σκορ έφτασε 10-4 και χαλαροί, πλέον, οι κόκκινοι μπορούν να φάνε το φαγητό τους και να κάνουν zip line, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός πριν το αγώνισμα.

«Δεν τους ένοιαζε που έχασαν το έπαθλο...» - Τα κορίτσια του Άγιου Δομίνικου "έκραξαν" τον Άρη και τον Τάλα

Πριν ξεκινήσει ο σημερινός (4/5) αγώνας του Survivor 5 και πριν την αποχώρηση - δείτε εδώ ποιος θα φύγει -, τα κορίτσια του Άγιου Δομίνικου συγκεντρώθηκαν για να σχολιάσουν όσα συνέβησαν χθές στο έπαθλο επικοινωνίας.

Στο στόχαστρο βρέθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος κατά την επικοινωνία του με τα κοντινά του πρόσωπα, "έριξε" μία σπόντα στον Τάκη Καραγκούνια, λέγοντας ουσιαστικά πως αυτός του διαταρράσσει την ηρεμία. Η Βρισηίδα και η Ασημίνα το θεώρησαν τραγικό.

Μάλιστα, δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Άρης και ο Τάλα δεν απόλαυσαν το έπαθλο και με μία δόση χιούμορ δήλωσαν πως δεν θα τους έλειψε η επικοινωνία μετά την παραβίαση των κανόνων.