Survivor 5: Με αλλαγές ο σημερινός 8/5 αγώνας ασυλίας - Η ανακοίνωση του Λιανού στους παίκτες

Ποιοι θα επωφεληθούν από αυτό;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Με αλλαγές ο σημερινός 8/5 αγώνας ασυλίας - Η ανακοίνωση του Λιανού στους παίκτες

Στο σημερινό 8/5 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε από την έναρξη τον Γιώργο Λιανό να κάνει μια ανακοίνωση στους παίκτες της μπλε και κόκκινης ομάδας, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να μπουν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν τη νίκη της ασυλίας, την οποία εμείς ξέρουμε ποια ομάδα θα πάρει.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, ανακοίνωσε πως θα διεξαχθούν δύο διαφορετικοί αγώνες, που θα λήξουν στους 6 πόντους. Πιο αναλυτικά, οι survivors θα πρέπει να παίξουν σε έναν στίβο ισορροπίας, ξεχωριστά άντρες και γυναίκες, κάτι που θα εξουθενώσει το γυναικείο κομμάτι, γιατί είναι λιγότερες.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για την ιδιαιτερότητα του αγώνα την Κυριακή 8/5 στο Survivor

Η παραγωγή διώχνει τον Γιώργο Κατσαούνη

Στο 7/5 επεισόδιο του Survivor 5 τα πράγματα ξέφυγαν όταν ο Γιώργος Κατσαούνης επιτέθηκε στον Τάκη Καραγκούνια. Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν έπιασε βροχή στην παραλία και ο Τάκης άρχισε να ψάχνει τα παπούτσια του. Αφού ρώτησε αρκετούς και δεν τα είχε πάρει κανείς, τα βρήκε σε διαφορετική θέση από αυτήν που τα είχε αφήσει.

"Όποιος τα πήρε... το σπίτι του", με τον Γιώργο Κατσαούνη να του απαντά από μακριά: "Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου σπίτια".

"Τα παπούτσια τα είχα εδώ και τα βρήκα στην παραλία. Όποιος τα πήρε θα τα ακούσει", δήλωσε στη συνέχεια, ενώ ο Κατσαούνης απάντησε: "Να μην ξαναναφέρεις σπίτια". Στη συνέχεια τον πλησίασε και του επιτέθηκε για τις φράσεις που χρησιμοποίησε, ενώ προσπάθησε να τον χτυπήσει.

Οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια και οι υπόλοιποι μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν, ενώ κάποια πλάνα "κόπηκαν" στο μοντάζ από την παραγωγή - δείτε το συγκλονιστικό βίντεο.

Την επόμενη ημέρα ο Γιώργος Κατσαούνης εξήγησε στην κάμερα ότι τα παπούτσια του Τάκη τα πήρε καταλάθος και όταν το κατάλαβε τα άφησε. Όσο για τον καβγά, ανέφερε πως ήθελε μόνο να τον φοβερίσει.

Ωστόσο, λίγο πριν το αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποβολή του από το αγώνισμα, ενώ η παραγωγή θα έχει τον τελευταίο λόγο για το αν θα παραμείνει στο παιχνίδι, καθώς οι εντάσεις το τελευταίο διάστημα μετά τον τσακωμό Τάκη - Σοϊλέδη και την παράβαση του ποδοσφαιριστή είναι πολλές και ανεξέλεγκτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες δεν είναι 100% επιβεβαιωμένες, η παραγωγή αποφάσισε να αποβάλει από το Survivor τον Τσακατσούκα, θέλοντας ετσι να κλείσουν και τα στόματα των social media που λένε πως στο παιχνίδι υπάρχει πολύ βία και δεν κάνουν τίποτα για αυτό.

Αν τελικά ισχύει το γεγονός, θα το δούμε απόψε το βράδυ!

Εκτός Survivor 5 ο Κατσαούνης