Survivor 5: «Έχει λεπτά αισθήματα...» - Αυτός είναι ο λόγος που πλησιάζει η Βρισηίδα τον Μαρτίκα

Όπως τα είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στους τηλεθεατές του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Έχει λεπτά αισθήματα...» - Αυτός είναι ο λόγος που πλησιάζει η Βρισηίδα τον Μαρτίκα

Στο φετινό ελληνικό Survivor 5 φαίνεται πως οι έρωτες ανάμεσα στους παίκτες δεν λείπουν με τίποτα, αφού για κάποιους φημολογούνται ανύπαρκτες σχέσεις αλλά κάποιους άλλους βλέπουνε να έχουν έρθει όντως πολύ κοντά. Ο λόγος για την Βρισηίδα και τον Μαρτίκα, οι οποίοι περνάνε οι δύο τους χρόνο στην παραλία και έχουν παραδεχτεί πως κολακεύονται ο ένας από τον άλλον.

Το ειδύλλιο αυτό δε μπόρεσε να μην σχολιάσει ο Εμμανουήλ μιας και αυτά τα θέματα τον ενδιαφέρουν πολύ, δηλώνοντας λοιπόν στην κάμερα πως τους έχει δει face to face στη θάλασσα ή να χάνονται με τις ώρες στη ζούγκλα.

Ο Εμμανουήλ σχολιάζει τη σχέση του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου στο survivor 5

«Σε κοροϊδεύουν όλοι» - Ο καβγάς συνεχίστηκε αλλά η Βρισηίδα απολογήθηκε

Μετά το τέλος του σημερινού (4/5) αγώνα στο Survivor 5 και την νίκη των κόκκινων, ο καβγάς της Βρισηίδας και του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ συνεχίστηκε και αυτή τη φορά αναμείχθηκαν και οι συμπαίκτες της ομάδας.

Οι δύο παίκτες υποστήριξαν ο καθένας την πλευρά του και η αλήθεια είναι πως η Βρισηίδα έχει δίπλα της υποστηρικτές με κυριάρχη την Στέλλα. Ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά της και από τον κόσμο και από τον Κωνσταντίνο και επισήμανε πως είναι ένα ξέσπασμα για όλη την συμπεριφορά του τόσο καιρό.