Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5: «Να πει μόνος του, δεν θα φάει παντόφλα» - Επιβεβαιώνουν τις φήμες Μαρτίκας και Βρισηίδα;

Φουντώνουν και είναι πολλές!

Survivor 5: «Να πει μόνος του, δεν θα φάει παντόφλα» - Επιβεβαιώνουν τις φήμες Μαρτίκας και Βρισηίδα;
Survivor 11.05.2022 22:15
Από Πέννυ Μαστοράκου

Οι φήμες φούντωναν γύρο από το γεγονός, και πλέον ο Σπύρος Μαρτίκας άρχισε δειλά δειλά να εκδηλώνεται και αρχίζουν να εμφανίζονται προς τα έξω τα πραγματικά του συναισθήματα αφού δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελο του στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, κάτι που παρατήρησε και ο Γιώργος Λιανός και δεν μπορούσε φυσικά να το αφήσει ασχολίαστο.

Τι συμβαίνει με Μαρτίκα και Ανδριώτου

Οι δυο τους, όπως έχουμε διαπιστώσει όλοι, έχουν έρθει κοντά τον τελευταίο καιρό και ο Γιώργος Λιανός, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας επάθλου, θέλησε να πειράξει τον Μαρτίκα για το λαμπερό του χαμόγελο, επισημαίνοντάς του πως πράγματι μοιάζει πιο λαμπερός!

«Λάμπω Γιώργο μου, λάμπω» παραδέχτηκε ο Μαρτίκας και έδωσε τον λόγο στη Βρισηίδα που ήταν δίπλα του για να πει από τη μεριά της πως ο λόγος της δικής της ευτυχίας που αποτυπωνόταν στο πρόσωπό της και το χαμόγελό της ήταν το γεγονός ότι είχε μιλήσει στο έπαθλο επικοινωνίας με τον αδελφό της και τον πατέρα της.

Μάλιστα η Βρισηίδα είπε δεν θα πει στον Μαρτίκα τι θα πει και πως ακόμα δεν έχει πέσει παντόφλα!

Τι κρύβεται πίσω από τα τρυφερά χάδια Μαρτίκα και Βρισηίδας

Μπορεί να είχαν τσακωθεί, ωστόσο Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου στα τελευταία επεισόδια του Survivor 5 έχουμε δει πως έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά, λίγο πιο πάνω από τα φιλικά επίπεδα. Μάλιστα, η ίδια η παίκτρια είχε αναφέρει πριν μερικές ημέρες, πως ο συμπαίκτη της δεν την βλέπει μόνο ως φίλη.

Τα "καρφιά" από τους συμπαίκτες τους δεν άργησαν να έρθουν καθώς πρώτος πρώτος ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας αυτός που τους "πρόδωσε" μπροστά από τις κάμερες.

Μπορεί οι ίδιοι να μην έχουν αναφέρει τίποτα για την μεταξύ τους σχέση, ωστόσο, στο αποψινό 11/5 επεισόδιο του Survivor 5 ο Γιώργος Λιανός θα ξεκινήσει τις ερωτήσεις και δεν θα διαψεύσουν τίποτα. Αντιθέτως θα κοκκινίσουν από ντροπή και θα ξεκινήσουν τα γελάκια, με συμπαίκτες και αντιπάλους να πετάνε τις σπόντες τους.

Survivor 5 Σπύρος Μαρτίκας Βρισηίδα Ανδριώτου σχέση

Σύμφωνα με τα όσα έχουμε πληροφορηθεί από πηγή μας και οι δυο γνωρίζουν τι πουλάει στο τηλεοπτικό κοινό του Survivor 5. Όχι μόνο θετικά αλλά και... αρνητικά, καθώς ακόμη και αν δεν πιστεύουν οι τηλεθεατές τη σχέση τους σίγουρα θα τους κρατήσουν μέσα στο παιχνίδι για να δουν που μπορεί να φτάσει όλο αυτό.

Σπύρος και Βρισηίδα όντως έχουν έρθει πολύ κοντά, καθώς νιώθουν οικειότητα ο ένας με τον άλλον και σίγουρα επίσης υπάρχει ένα φλερτ στον αέρα, όμως σκοπός τους είναι να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν μέσα στο παιχνίδι και χρειάζονται έναν σύμμαχο...

Με λίγα λόγια ναι μεν έχουν δημιουργήσει μια όμορφη σχέση λίγο παραπάνω από φιλική, ωστόσο, ξέρουν ότι ο "έρωτας" πουλάει και αυτό κάνουν! Τώρα αν όλο αυτό τελικά γίνει κανονικός έρωτας, μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν... εμείς πάντως πιστεύουμε πως είναι ένα άλλο ζεύγος Κατσαούνης - Κουρεντή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5 spoiler 11/5: ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΛΆΜΑ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor 5: Λυγίσε με τα λόγια του πατριού του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - «Σε αγαπώ μπαμπά!»

Share