Survivor 5 Highlights (16/5): Τα "καρφιά" του Εμμανουήλ στον Καραγκούνια και ο έρωτας Μαρτίκα - Βρισηίδας

Χαμός και στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 Highlights (16/5):  Τα

Ακόμα ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας (16/5) στο Survivor 5 μιας και μετά το σούσουρο που δημιουργήθηκε με τις αλλαγές στις ημέρες αποχώρησεις και στις ημέρες προβολής, έχουν έρθει τα πάνω κάτω για το παιχνίδι επιβίωσης.

Τι είδαμε χθες (16/5) στο Survivor 5

Survivor 5: «Άντε γεια Τάκη, δεν σε βλέπω καν» - Τα "καρφιά" του Εμμανουήλ στον Καραγκούνια

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε το βράδυ 16/5, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να νιώθει πιο αυτοπεποίθηση από ποτέ, μιας και χθες έφερε σημαντικούς πόντους στο αγώνισμα επάθλου.

Φυσικά, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως κατάφερε να κερδίσει τον Τάκη.
«Έφερε δύο νίκες αναπάντεχες. Δεν τις περίμενε κανείς. Περίμενε κανείς ότι θα κερδίσω τον καλύτερο παίκτη του Survivor, τον Τάλα; Όχι! Πάθανε όλοι σοκ. Και ο Τάλα και η κόκκινη ομάδα και η μπλε διότι ο Τάλα είναι ένας άχαστος παίκτης. Δ εν θα ξεχάσω όμως τα λόγια του Τάκη στο συμβούλιο.

Άκου φίλε, άραξε την πέτσα σου, χαλάρωσε γιατί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με το που τον επέλεξες στο χθεσινό βραδινό αγώνισμα, σε κέρδισε και δεν σε βλέπω καν. Άντε γεια, γεια χαρά νταν Τάκη, δεν σε βλέπω καν. Όταν χάνει ο Τάκης τα βάζει με τα πάντα, αλλά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τον κέρδισε και θα το θυμάται για πάντα ο Τάκης», είπε ο Κωνσταντίνος.

Για γάμο μιλάνε Μαρτίκας και Βρισηίδα

Μετά τα "καρφιά" του για τον Τάκη Καραγκούνια, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αναφέρθηκε στο ζεύγος Μαρτίκα - Ανδριώτου, με τον ίδιο μάλιστα να προχωρά σε... πικάντικες αποκαλύψεις.

Ο ίδιος λοιπόν είπε χαρακτηριστικά πως οι δυο τους έχουν ήδη αρχίσει να μιλάνε στην παραλία για γάμο ενώ όλοι οι παίκτες γελάνε μαζί τους με αυτά που βλέπουν και ακούν.

«Σήμερα η ψυχαγωγική μου εκπομπή θα έχει να κάνει με γάμο. Θα σας τα πω αφού βγάλω αυτό το μαύρο πέπλο. Ο γάμος του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας εδώ στον Άγιο Δομίνικο είναι γεγονός. Έχουν αρχίσει να μιλάνε για γάμο. Τώρα η Βρισηίδα να είναι ερωτευμένη με τον Μαρτίκα, κάνω τον σταυρό μου, ο Μαρτίκας μπορεί.

Όλη παραλία γελάει με τα χάλια τους, όλη η παραλία τους κοροϊδεύει και τους περιμένει στη γωνία. Παρόλα αυτά αυτοί οι ίδιοι έχουν έρθει επικίνδυνα κοντά, πουλάνε ένα ειδύλλιο. Είναι όλο λάθος, όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Μεγαλώνει ο έρωτας ανάμεσα σε Μαρτίκα και Βρισηίδα

Tο επεισόδιο του Survivor 16/5 ξεκίνησε με μία αγκαλιά ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα, που πλέον δεν κρύβουν τη σχέση τους και τον έρωτά τους, καθώς ο ένας απολαμβάνει την παρέα του άλλου, ακόμα και όταν οι συμπαίκτες τους, τους σχολιάζουν -δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει στο αποψινό επεισόδιο.

Μην ξεχνάμε μάλιστα το πόσο όμορφα μιλά ο ένας για τον άλλον και μάλιστα πως εξήγησε στο τηλεοπτικό κοινο η Βρισηίδα την αλλαγή συμπεριφοράς του Σπύρου Μαρτίκα.

«Ο Σπύρος εχτές για πρώτη, μη σου πω δεύτερη, φορά και στον αγώνα και στο συμβούλιο έχασε τα λόγια του, δεν μπορούσε να μιλήσει. Έχω καταλάβει ότι ο Σπύρος έχει μία τρομερή συμπάθεια προς εμένα. Είναι κάτι όμορφο αυτό που έχουμε, αλλά δεν είναι κάτι ερωτικό.

Είναι κάτι όμορφο, που νιώθω ασφάλεια για πρώτη φορά στο παιχνίδι και που ένας άντρας με προστατεύει, με προσέχει. Είναι κάτι ωραίο. Όλες οι γυναίκες θέλουμε κάτι τέτοιο».

Survivor Μαρτίκας Βρισηιδα

Οι ζήλιες Βρισηίδας και Σπύρου

Η στιγμή που οι παίκτες του Survivor 5 ανυπομονούσαν έφτασε και αυτή είναι φυσικά ο αγώνας Ελλάδας - Τουρκίας. Λίγο λοιπόν πριν φτάσουν οι δύο ομάδες στην παραλία, Βρισηίδα και Μαρτίκας έκατσαν λίγο οι δυο τους να τα πουν.

Συγκεκριμένα, η Βρισηίδα προσπαθούσε να τον.. κάνει να ζηλέψει, λέγοντας του ότι μερικοί Τούρκοι παίκτες είναι ωραίοι και πως μάλιστα ο ένας από αυτούς στο πάρτι της ένωσης της είχε κάνει μια σβούρα όσο χόρευαν.

Ωστόσο, ο Σπύρος φάνηκε να μην ζηλεύει ιδιαίτερα και μάλιστα της απάντησε πως... θα τον κάνει κι αυτός μια σβούρα αλλά στο παιχνίδι! Της ευχήθηκε παρόλα αυτά να περάσει καλά και να το διασκεδάσει, αν τυχόν είναι αυτοί που θα κερδίσουν τον αγώνα.

«Ο Τάκης είναι... ηλικιωμένος» - Ο Ατζούν Ιλιτζαλί παρουσιάζει τους Έλληνες παίκτες

Το επεισόδιο του Survivor 16/5 είναι πολύ ξεχωριστό, καθώς μπλε και κόκκινοι γίνονται ομάδα με τους αντίστοιχους Τούρκους και αγωνίζονται για ένα τεράστιο έπαθλο που παρουσιάζει ο ίδιος Acun Ilicali. Μάλιστα ήδη πριν ξεκινήσει το αγώνισμα είχαν αρχίσει οι ζήλιες μεταξύ των παικτών.

Στον αποψινό στίβο μάχης όμως έγινε κάτι διαφορετικό, ο Τούρκος παραγωγός παρουσίασε τους Έλληνες παίκτες, ενώ ο Γιώργος Λιανός του Τούρκους, ενώ φυσικά δεν έλειψαν και τα αστεία και από τις δύο πλευρές.

«Οι Έλληνες έχουν έναν τρομερό ανταγωνισμό. Έχουν πενταπλάσιες εντάσεις απ’ ότι έχετε εσείς. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο Άρης, τον ξέρετε; Ο ποδοσφαιριστής έφερε τα πάνω κάτω. Ο Άρης μαζί με τον Ρωσο- Έλληνα φίλο του παραβιάσανε τον κανόνα της επικοινωνίας και τους επιβλήθηκε μια σοβαρή ποινή. Υπάρχει και ένας άλλος παίκτης που συνέχεια τσακώνονται με τον Άρη, ο Τάκης. Είναι ηλικιωμένος.

Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ένταση που υπάρχει. Μια μέρα πήγα στο συμβούλιο του νησιού, εκεί ο Τάκης βγήκε έξω και αυτό ήταν το πιο αστείο. Και ξεκίνησε να λέει για τους άλλους ότι παραβιάζουνε τους κανόνες. Ήταν σαν να είχε τρελαθεί. Συνέχιζε να λέει για τους άλλους παίκτες» είπε μεταξύ άλλων ο Acun.

Η νίκη των Μπλε

Η στιγμή που οι παίκτες του Survivor 5 ανυπομονούσαν έφτασε και αυτή είναι φυσικά ο αγώνας Ελλάδας - Τουρκίας. Οι δικοί μας παίκτες έφτασαν φανερά ωστόσο αγχωμένοι στην παραλία, καθώς γνώριζαν πως είχαν να αντιμετωπίσουν τους πιο δυνατούς Τούρκους, μιας και πρόκειται για τους All star.

Παρόλα αυτά, δεν αγωνίστηκε η Ελλάδα εναντίον της Τουρκίας αλλά Μπλε Τούρκοι και Έλληνες εναντίον Κόκκινοι Τούρκοι και Έλληνες. Έπρεπε μάλιστα να παίξουν δύο αγώνες, μέχρι τους 8 πόντους.

Τελικά και τους 2 αγώνες τους νίκησαν οι Μπλε, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly. Το έπαθλο για απόψε ήταν ένα φανταστικό και θεματικό πάρτι σε τεράστια βίλα, με φαγητό και χορό.

Η νίκη των Μπλε στο Survivor

Μπλε Έλληνες και Τούρκοι σε Grease σε πάρτι

Η στιγμή που οι παίκτες του Survivor 5 ανυπομονούσαν έφτασε και αυτή είναι φυσικά ο αγώνας Ελλάδας - Τουρκίας. Οι δικοί μας παίκτες έφτασαν φανερά ωστόσο αγχωμένοι στην παραλία, καθώς γνώριζαν πως είχαν να αντιμετωπίσουν τους πιο δυνατούς Τούρκους, μιας και πρόκειται για τους All star.

Παρόλα αυτά, δεν αγωνίστηκε η Ελλάδα εναντίον της Τουρκίας αλλά Μπλε Τούρκοι και Έλληνες εναντίον Κόκκινοι Τούρκοι και Έλληνες. Έπρεπε μάλιστα να παίξουν δύο αγώνες, μέχρι τους 8 πόντους.

Τελικά και τους 2 αγώνες τους νίκησαν οι Μπλε και το έπαθλο για απόψε ήταν ένα φανταστικό και θεματικό πάρτι σε τεράστια βίλα, με φαγητό και χορό.

Έτσι λοιπόν, οι Μπλε Έλληνες και Τούρκοι αφού πρώτα έκατσαν σε ένα τεράστιο τραπέζι και έφαγαν όλοι μαζί, αμέσως μετά ντύθηκαν σαν ηθοποιοί βγαλμένοι από το Grease, μιας και αυτό ήταν το κόνσεπτ και χόρευαν χωρίς να σταματήσουν λεπτό.

undefined