Στημένο όλο το Survivor 5 - Τα κινητά και οι συσκέψεις των παικτών με την παραγωγή για νέες σχέσεις

Στήνουν τα πλάνα για τα επόμενα επεισόδια! «Είναι το βασίλειο του στημένου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στημένο όλο το Survivor 5 - Τα κινητά και οι συσκέψεις των παικτών με την παραγωγή για νέες σχέσεις

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη στον αέρα τη εκπομπής Super Κατερίνα, σχετικά με το Survivor 5 και κατά πόσο στημένο ή όχι είναι. Αυτά λοιπόν που είπε, άλλους τους σόκαραν άλλους όμως όχι αφού τα περίμεναν.

Όπως ανέφερε, ορισμένοι παίκτες έχουν κινητά πίσω από τις κάμερες και επικοινωνούν με Ελλάδα, ενώ γίνονται και συσκέψεις για να αποφασίσουν από κοινού την πλοκή των επόμενων επεισοδίων, πετώντας έτσι και σπόντες για τη σχέση Βρισηίδας - Μαρτίκα.

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για το Survivor 5

«Με τους όρους και τις συνθήκες που ζουν όλα φαίνονται θεμιτά από άποψη επιβίωσης. Από τη στάση μου πέρυσι έδειχνα μια προτίμηση στον Τζέιμς και τον Νίκο. Θα σας πω κάτι από πηγή ανθρώπου με τον οποίο δεν έχω σχέση. Όχι έχουν κινητά, υπάρχουν παίκτες που κάνουν σύσκεψη με την παραγωγή, σας το λέω εν πλήρη γνώση του τι λέω».

«Τι κανόνες και τι κινητά, όταν συσκέπτονται με την παραγωγή ποιο θα είναι το επόμενο πλάνο ή αν θα ερωτευτεί ο Μαρτίκας τη Βρισηίδα. Είναι η αποθέωση, το βασίλειο του στημένου και το λέει ένας άνθρωπος που έχει κάνει τέτοιες εκπομπές και απεχθάνομαι το στημένο», αποκάλυψε.

Στημένα και τα αγωνίσματα;

Μπορεί το Survivor να είναι από τα πιο επιτυχημένα ριάλιτι παγκοσμίως και πολλοί τηλεθεατές να το παρακολουθούν με προσήλωση, ωστόσο, πολλοί είναι και αυτοί που το κατηγορούν για στημένα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, γνωστή είναι η φήμη πως τα αγωνίσματα είναι ήδη κανονισμένα και η παραγωγή γνωρίζει πολύ καλά ποιος θα κερδίσει.

Την φήμη λοιπόν αυτή, ήρθε να επιβεβαιώσει και ένας παλιός παίκτης σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα. Ο λόγος για τον Πάνο Καλίδη που είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης στον 4ο κύκλο και είχε αποχωρήσει οικειοθελώς αποκαλύπτοντας και τον λόγο.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε, η παραγωγή αποφασίζει ποιο θα είναι το επόμενο αγώνισμα ανάλογα με το ποια ομάδα θέλει να κερδίσει. Ξέρουν τις αδυναμίες κάθε παίκτη και ανάλογα διαλέγουν τον στίβο μάχης και τον στόχο.