Survivor 5 highlights 24/5: Ένταση τσακωμοί και νέοι υποψήφιοι στον τάκο - Φτάνουν στα όριά τους οι παίκτες

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 highlights 24/5: Ένταση τσακωμοί και νέοι υποψήφιοι στον τάκο - Φτάνουν στα όριά τους οι παίκτες

Δεν έλειψαν οι εντάσεις από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5, καθώς οι παίκτες ανακάλυψαν πως την ώρα της πίεσης και της αφαγίας, δεν αναγνωρίζουν ούτε φιλίες ούτε τίποτα. Για αυτό και ο Τάλα απογοητεύτηκε τόσο από τον Άρη. Σε αντίθεση ο έρωτας Μαρτίκα και Βρισηίδα καλά κρατεί, αν και οι περισσότεροι τον αμφισβητούν.

Όσο για τα διαδικαστικά ανακοινώθηκε και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση δίπλα στον Σπύρο Μαρτίκα, όπου θα καλέσουν τις ψήφους του κοινού για να παραμείνουν στην παραλία του Άγιου Δομίνικου (δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι).

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό 23/4 επεισόδιο του Survivor 5

"Κόλαφος" ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον Σπύρο Μαρτίκα

Το επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να έχει βγάλει ήδη το "φτυάρι", αυτή την φορά, όμως, για τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος είναι ήδη υποψήφιος για αποχώρηση. Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για το γεγονός πως ο δεύτερος θέλει απεγνωσμένα να παραμείνει στο παιχνίδι και δεν χάνει ευκαιρία να το εκφράζει.

Αυτό, όμως, είναι κάτι που εκνευρίζει τον παίκτη των μπλε, καθώς θεωρεί πως είναι από τους πιο αδύναμους παίκτες από όσους έχουν παραμείνει μέχρι τώρα και δεν του αξίζει να προχωρήσει παρακάτω στο ριάλιτι επιβίωσης και να στερεί μία θέση από όσους έχουν παλέψει και τους αξίζει πραγματικά να είναι εκεί.

«Ο Σπύρος έχει μια εμμονή να θέλει να μείνει στο παιχνίδι, παρόλο που είναι εδώ πέντε μήνες. Είναι από την πρώτη ημέρα εδώ κι εγώ είμαι 2,5 μήνες. Από τη μέρα που ήρθα τον ακούω να λέει θέλω να μείνω άλλη μια εβδομάδα μέχρι την ένωση και θα φύγω.

Η ένωση έχει περάσει εδώ κι 1,5 μήνα κι ο Σπύρος είναι καρφωμένος εδώ. Λέει συνέχεια θέλω να μείνω άλλη μια εβδομάδα. Hello φίλε το παιχνίδι τελειώνει. Φτάνουμε στον τελικό κι εσύ συνεχίζεις και λες ως ο πιο αδύναμος παίκτης αγωνιστικά ότι θέλεις να μείνεις κι άλλο στο παιχνίδι.

Δηλαδή τι θέλεις, να φτάσουμε στο ατομικό, να αγωνίζεσαι με άχαστους παίκτες και να χάνεις μονίμως; Να πάρεις το έπαθλο και να πας σπίτι σου; Χαλάρωσε λιγάκι», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι ο Σπύρος μου!»

Πέρα από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, για τον Σπύρο Μαρτίκα θέλησε να μιλήσει και η Βρισηίδα Ανδριώτου στο ξεκίνημα του επεισοδίου, η οποία βλέπει με τελείως διαφορετικό μάτι την υποψηφιότητα του αγαπημένου της συμπαίκτη προς αποχώρηση.

Πιο συγκεκριμένα, η Βρισηίδα, καθώς έχει αναπτύξει ένα ειδύλλιο με τον El Professor του Survivor 5, αισθάνεται πολύ άσχημα που τον βλέπει σε αυτή τη θέση και δεν θέλει να τον αποχωριστεί ακόμα. Μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες, μιλώντας με τους συμπαίκτες της, υποστηρίζει πως είναι το στήριγμά της και πως έχει αποδείξει την αξία του στο παιχνίδι γι' αυτό και δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτή τη δυσάρεστη θέση κάθε φορά.

«Άσε τους ψευτοέρωτες»

Σε συνέχεια των δηλώσεών του, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ "δίκασε" τον Σπύρο Μαρτίκα, με αφορμή την υποψηφιότητά του προς αποχώρηση. Παρόλο που και ο ίδιος δεν είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες, θεωρεί τον Σπύρο ακόμη πιο αδύναμο και θεωρεί πως η αποχώρησή του θα έκανε καλό σε όλη την ομάδα των κόκκινων.

Με την παραμονή του, όχι μόνο θα "κλέψει" την θέση από κάποιον που αξίζει να βρίσκεται στο Survivor 5, αλλά θα στερήσει από την ομάδα του πολλές νίκες εάν χαθεί ένας δυνατός παίκτης, όπως είναι ο Στάθης Σχίζας και ο Γιώργος Ταλάντζεβ. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος ζήτησε από τον Σπύρο, μιλώντας στην κάμερα, να σταματήσει τους ψεύτικους έρωτες με την Βρισηίδα, γιατί αυτό δεν θα τον κρατήσει στο παιχνίδι.

«Η Βρισηίδα σαν να θέλει να χάσουμε διότι θέλει να προστατεύσει τον Σπύρο Μαρτίκα. Αν χάσουμε εμείς, θα βγω εγώ, ο Σπύρος ή η Βρισηίδα. Θεωρούν ότι έχουν πάρα πολύ κόσμο ενώ ο Εμμανουήλ δεν έχει και θα φύγει. Να χαλαρώσεις και να σκεφτείς λίγο την ομάδα σου κι όχι τους ψευτοέρωτες που χτίζεις στο Survivor γιατί είναι όλο λάθος.

Το λένε όλοι και γελούν πίσω από την πλάτη τους. Είναι αστείο ότι έχουν ερωτευτεί μεταξύ τους. Αντί η Βρισηίδα να κοιτά την ομάδα μας, κάθεται και κάνει στρατηγική πως θα σώσει τον Σπύρο Μαρτίκα. Τα έχω ζήσει όλα σε αυτό το παιχνίδι για να ζήσω κι αυτό. Έλεος!», εξήγησε ο ίδιος.

"Σκούρα" τα πράγματα για την ομάδα των κόκκινων - Αποχωρίστηκαν άλλον έναν παίκτη

Λίγο πριν τον αγώνα του Survivor 5, η ομάδα των κόκκινων βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να αποχωριστεί έναν ακόμη παίκτη, μέχρι νεωτέρας, καθώς ύστερα από την Μαίη άρρωστος βρέθηκε και ο Στάθης Σχίζας.

Ήδη υπήρχαν ανησυχίες για την υγείας της πρώτης, ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε, αφού κόλλησε και ο συμπαίκτης της και οι δυο τους, ύστερα από την διάγνωση των γιατρών, δεν είναι εφικτό να αγωνιστούν για την ομάδα τους. Έτσι, όσοι απέμειναν θα χρειαστεί να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους για να μπορέσουν να κατακτήσουν τη νίκη και να μην θέσουν σε υποψηφιότητα άλλο ένα μέλος των κόκκινων.

Απίστευτη αλλαγή στους κανόνες του παιχνιδιού

Ο αγώνας ασυλίας δεν ξεκίνησε ευχάριστα, ύστερα από την αποχώρηση και του Στάθη Σχίζα από τον στίβο μάχης. Εφόσον, λοιπόν, οι παίκτες που απέμειναν στην Κόκκινοι ομάδα είναι μόνο τρεις, η Στέλλα ο Σπύρος και ο Τάλα, ήταν φυσικό και επόμενο να πραγματοποιηθούν αλλαγές στους κανόνες σχετικά με τις υποψηφιότητες προς αποχώρηση από το Survivor 5.

Ο Γιώργος Λιανός, έτσι, εξήγησε πως αν κερδίσουν οι τρεις Κόκκινοι που απέμειναν, δεν θα διεκδικήσουν ατομική ασυλία, ενώ αν κερδίσουν οι Μπλε, θα παίξουν το παιχνίδι της ατομικής ασυλίας, όμως, θα αποκτήσουν μόνο την ασυλία και όχι το δικαίωμα να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους. Αυτό σημαίνει ότι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα θα είναι δύο και όχι τρεις και πάνω, όπως συμβαίνει συνήθως.

Αδιανόητη ένταση ανάμεσα σε Άρη και Τάλα

Στον στίβο μάχης του Survivor 5, οι παίκτες αγωνίζονται για μία ακόμη ασυλία, με τους κόκκινους να έχουν μεγάλες απώλειες. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε ενάντια στον Γιώργο Ταλάντσεβ και ο δεύτερος κατάφερε να κερδίσει τον πόντο ρίχνοντας όλα τα κυβάκια. Φτάνοντας, όμως, στους πάγκους της κάθε ομάδας, οι δύο παίκτες ξεκίνησαν να λογομαχούν.

Ο ποδοσφαιρίστής ξεκίνησε να λέει πως έφταιγε η τύχη για την νίκη του πρώην συμπαίκτη του και, έτσι, ο Τάλα εκνευρίστηκε και του απάντησε πως σίγουρα δεν ευθύνεται η τύχη, αλλά το γεγονός πως είναι ένας καλός παίκτης. Ο Άρης του μίλησε για έπαρση, φτάνοντας τον Γιώργο στα όριά του και άρχισαν να ρίχνουν ο ένας στον άλλο το "μπαλάκι" της υπεροψίας.

Άναψαν τα αίματα για τον Άρη και τον Μαρτίκα κατά τη διάρκεια του αγώνα

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος του Survivor 5, ο Άρης και ο Τάλα βρέθηκαν σε μία στιγμή μεγάλης έντασης, και αφού χρειάστηκε να πάνε και σε τρίτο αγώνα για την κατάκτηση της νίκης για κάποια από τις δύο ομάδες, οι δύο παίκτες βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι. Ο Τάλα νίκησε ξανά τον Άρη και, έτσι, ο Σπύρος Μαρτίκας θέλησε να επιβεβαιώσει τον συμπαίκτη του για τις ικανότητές του.

Του είπε, δηλαδή, πως έδειξε στον ποδοσφαιριστή της παρέας ποιος είναι και του έδωσε ένα μάθημα, λόγια που έφτασαν στα αυτιά του ίδιου, ο οποίος ξεκίνησε να του φωνάζει: «Πρόσεχε τα λόγια σου»! Οι υπόλοιποι παίκτες προσπάθησαν να σταματήσουν το επεισόδιο που φαινόταν πως θα είχε άσχημη κατάληξη, ενώ και ο Σπύρος έδειξε κατανόηση και έκλεισε το θέμα.

Αυτή η ομάδα κέρδισε τον αγώνα ασυλίας

Μετά από αρκετές εντάσεις, ο αγώνας ασυλίας του Survivor 5 έφτασε στο τέλος του και επιβεβαιώνοντας τα spoilers του youweekly.gr, η κόκκινη ομάδα κατέκτησε τον νικητήριο πόντο. Με σκορ 5-1, ύστερα από τρεις γύρους και μεγάλες απώλειες, οι Κόκκινοι θα απολάυσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης, αφού κανένας άλλος δεν κινδυνεύει από την ομάδα.

Το τελικό πόντο έφερε η Στέλλα ενάντια στην Βρισηίδα και οι Κόκκινοι πανηγύρισαν με φωνές και αγκαλιές, ξεχνόντας όλη την κούραση που μπορεί να αισθάνονταν μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ο Σπύρος Μαρτίκας παραμένει υποψήφιος και μένει μόνο να δούμε ποιος θα είναι ο ανταγωνισμός του από την ομάδα των Μπλε.

"Ξέσπασε" σε κλάματα η Σταυρούλα στο τέλος του αγώνα

Ο αγώνας ασυλίας του Survivor 5 έφτασε στο τέλος του και, μετά την ήττα των Μπλε, η Σταυρούλα Χρυσαειδή "ξέσπασε" σε κλάματα, αναφερόμενη στην κατάσταση της ομάδας της γενικότερα και όχι στην αδυναμία των συμπαικτών της να βοηθήσουν στην κατάκτηση της νίκης.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για συνεχείς τσακωμούς στην καλύβα των Μπλε, τους οποίους θεωρούσαν όλοι πως μετά την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια δεν θα χρειαζόταν να αντιμετωπίσουν ξανά. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ένιωσε πως όταν ήθελε να εκφράσει την άποψή της, της απαντούσαν με φωνές και όλο αυτό την έχει κάνει να μην θέλει να βρεθεί ξανά στον στίβο μάχης.

Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία

Για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας έπαιξαν στο επεισόδιο του Survivor 5 Κόκκινοι και Μπλε, οι οποίοι είχαν να αγωνιστούν σε 2 ματς αλλά και με λίγους παίκτες, μιας και η Κόκκινη ομάδα είχε μόλις στην διάθεσή της 3 παίκτες.

Ωστόσο, όλοι έβαλαν τα δυνατά τους και μπήκαν στον στίβο μάχης πιο δυνατοί και αποφασισμένοι από ποτέ. Τελικά, παρά τις απώλειες, η ομάδα που κέρδισε την ασυλία ήταν η Κόκκινη, με αποτέλεσμα να φέρει αρκετές εντάσεις στους Μπλε.

Συγκεκριμένα, μετά τον αγώνα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ως συνήθως τσακώθηκε με τους συμπαίκτες του και ιδιαίτερα την Ασημίνα, η οποία είναι και άρρωστη. Αμέσως μετά οι παίκτες μεταφέρθηκαν ξανά στον αγώνα για την διεκδίκηση της ατομικής ασυλίας.

Τελικά, ο Άρης Σοϊλέδης ήταν αυτός που την κέρδισε και παραμένει ασφαλής για αυτήν την εβδομάδα.

Απογοητευμένος ο Τάλα με τον Άρη

Χαμός επικράτησε στο επεισόδιο του Survivor 5 και συγκεκριμένα κατά την διάρκεια του δεύτερου αγώνα ασυλίας μεταξύ του Ταλάντσεβ και του Άρη.

Ειδικότερα, ο Γιώργος νίκησε τον Άρη κάτι που εκνεύρισε αρκετά τον δεύτερο, με τον ίδιο να λέει πως έφταιγε η τύχη για την νίκη του πρώην συμπαίκτη του και, έτσι, ο Τάλα εκνευρίστηκε και του απάντησε πως σίγουρα δεν ευθύνεται η τύχη, αλλά το γεγονός πως είναι ένας καλός παίκτης. Ο Άρης του μίλησε για έπαρση, φτάνοντας τον Γιώργο στα όριά του και άρχισαν να ρίχνουν ο ένας στον άλλο το "μπαλάκι" της υπεροψίας.

Παρόλο που τελικά νίκησαν οι Μπλε, το συμβάν αυτό ενόχλησε αρκετά τον Τάλα ο οποίος το συζήτησε με την ομάδα του και κατά την επιστροφή τους στην καλύβα, με τον ίδιο να είναι αρκετά απογοητευμένος, μιας και μέχρι και τώρα οι 2 άντρες ήταν πολύ καλοί φίλοι.

Ασυγκράτητοι πια Βρισηίδα και Μαρτίκας

Αρκετά έχει συζητηθεί το ειδύλλιο μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας, το οποίο αποκαλύφθηκε πριν μερικές μέρες, με τους δυο παίκτες του Survivor 5 να έχουν και οι ίδιοι επιβεβαιώσει.

Τόσο ο ένας όσο και ο άλλος μιλούν πια ανοιχτά στις κάμερες αλλά και στους συμπαίκτες του για την μεταξύ τους σχέση και φαίνεται πράγματι πως περνούν πολύ καλά μαζί.

Μάλιστα, μετά τον αγώνα και την επιστροφή των 2 ομάδων στην καλύβα, το ζευγάρι έκανε μπάνιο στην λίμνη, ανταλλάσσοντας μάλιστα μπροστά στις κάμερες και τα πρώτα τους φιλιά στο στόμα.

Ο Γιώργος Ταλάντσεφ αποχώρησε εκτάκτως από το συμβούλιο

Το συμβούλιο του νησιού ξεκίνησε για το επεισόδιο του Survivor 5, ωστόσο η αδιαθεσία του Στάθη και της Μαίης φαίνεται πως επεκτάθηκε και σε άλλους παίκτες. Μόλις, λοιπόν, οι παίκτες κάθισαν στις θέσεις τους, ο Γιώργος Ταλάντσεφ ανέφερε πως δεν αισθανόταν καλά και πως είχε τάσεις για εμετό.

Έτσι, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το συμβούλιο για να μπορέσει να ηρεμήσει και να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Αυτό συνέβη πολύ σύντομα, βέβαια, και την ώρα που οι παίκτες συζητούσαν για το θερμό συμβάν ανάμεσα στον ίδιο και τον Άρη, επέστρεψε ξανά δίπλα στους συμπαίκτες τους.

Θα έλεγε κανείς πως πρόκεται για σκωτσέζικο ντους, παρόλα αυτά, λίγο αργότερα, ο παίκτης των Κόκκινων συνέχισε να αισθάνεται περίεργα και ο παρουσιαστής του ζήτησε να αποχωρήσει ξανά και να συναντήσει την ιατρική ομάδα για να έχει την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση και να μπορέσει να επανέλθει, χωρίς να ταλαιπωρηθεί πολύ.

«Θα φανούν στο ατομικό οι φιλίες και οι λυκοφιλίες»

Με εντάσεις και φωνές ξεκίνησε για ακόμη μια φορά το αποψινό 23/5 συμβούλιο του νησιού στο Survivor 5, με πρωταγωνιστές τον Άρη και τον Γιώργο Ταλάντσεβ, με αφορμή τον τσακωμό τους στον αγώνα ασυλίας.

Ειδικότερα, ο Γιώργος νίκησε τον Άρη κάτι που εκνεύρισε αρκετά τον δεύτερο, με τον ίδιο να λέει πως έφταιγε η τύχη για την νίκη του πρώην συμπαίκτη του και, έτσι, ο Τάλα εκνευρίστηκε και του απάντησε πως σίγουρα δεν ευθύνεται η τύχη, αλλά το γεγονός πως είναι ένας καλός παίκτης. Ο Άρης του μίλησε για έπαρση, φτάνοντας τον Γιώργο στα όριά του και άρχισαν να ρίχνουν ο ένας στον άλλο το "μπαλάκι" της υπεροψίας.

Το συμβάν αυτό ενόχλησε αρκετά τον Τάλα ο οποίος το συζήτησε μετά με την ομάδα του.

Μάλιστα, συζητήθηκε και στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε, με όλους τους Κόκκινους να είναι κατά του Άρη και με την Στέλλα συγκεκριμένα να λέει ενώπιων όλων πως υπάρχουν λυκοφιλίες και πως ο Άρης παριστάνει τον φίλο ενώ μόλις γίνει σε λίγο καιρό ατομικό το παιχνίδι, θα αποκαλυφθεί το πραγματικό του πρόσωπο.

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το συμβούλιο της Δευτέρας 23/5, ολοκληρώθηκε για τους παίκτες του Survivor 5, καθώς ύστερα από την ήττα των μπλε, την οποία ήδη γνωρίζαμε και είχαμε ανακοινώσει, και την ατομική ασυλία που απέκτησε ο Άρης Σοϊλέδης, ανακοινώθηκε και ο δεύτερος παίκτης που βρίσκεται στη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, οποίος "βγήκε" από την κάλπη, ενώ προηγουμένως οι συμπαίκτες του πραγματοποίησαν μία "επίθεση" απέναντί του για την συμπεριφορά του στον πάγκο κατά τη διάρκεια των αγώνων. Πιο συγκεκριμένα, ανέφεραν πως είναι συνεχώς αρνητικός και, μάλιστα, βάζει τις φωνές στα άτομα που θα έπρεπε να υποστηρίζει για να του φέρνουν νίκες και φαγητό. Ως αποτέλεσμα, ο ίδιος έφτασε στο σημείο να ζητά συγγνώμη.

«Μην με ειρωνεύεσαι κακομαθημένη»

Με εντάσεις και φωνές ξεκίνησε για ακόμη μια φορά το συμβούλιο του νησιού στο Survivor 5, με πρωταγωνιστές το ζευγάρι Μαρτίκας - Βρισηίδα και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Οι δυο άντρες βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα, με τον Γιώργο Λιανό στο τέλος να δίνει τον λόγο να μιλήσουν. Τότε ο Κωνσταντίνος αποκάλυψε πως κάθε φορά ο Σπύρος λέει πως θέλει να φύγει και ποτέ δεν το κάνει, κάτι που δείχνει δειλία.

Από την μεριά του ο Σπύρος υποστήριξε πως έχει πια 2 λόγους που θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι και αυτοί είναι η νέα του ομάδα αλλά φυσικά και η Βρισηίδα, με την οποία νωρίτερα αντάλλαξαν και τα πρώτα τους φιλιά μπροστά στις κάμερες.

Πάνω λοιπόν στον έντονο αντίλογο μεταξύ των 2 παικτών, η Βρισηίδα πεταγόταν προκειμένου να υποστηρίξει τον αγαπημένο της, κάτι που ενόχλησε αρκετά τον Κωνσταντίνο, με τον ίδιο να της φωνάζει να μην την ειρωνεύεται και πως είναι κακομαθημένη.

Ο Σπύρος Μαρτίκας κάνει νέα έκκληση στο κοινό

Κατά το συμβούλιο του νησιού, στο επεισόδιο του Survivor 5, αφού ανακοινώθηκε και ο δεύτερος παίκτης που θα ζητήσει την βοήθεια του κοινού για την παραμονή του στο παιχνίδι, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος βρισκόταν ήδη σε αυτή τη θέση, πήρε τον λόγο για να μιλήσει για όλους τους λόγους που ο κόσμος θα πρέπει να το στηρίξει για ακόμη μία φορά.

Φυσικά, δεν δίστασε να αναφερθεί στο ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον ίδιο και την Βρισηίδα και εξήγησε πως ένας βασικός λόγος για τον οποίο θα ήθελε να παραμείνει είναι εκείνη, καθώς χρειάζεται την ασφάλεια που της προσφέρει, ενώ δεν θα ήθελε να αποχωριστούν αυτή τη στιγμή που έχουν έρθει τόσο κοντά για πρώτη φορά.

Πολλοί, μπορεί να διατηρούν τις αμφιβολίες τους γι' αυτή τη σχέση, όμως, η αλήθεια θα λάμψει μετά το συμβούλιο αποχώρησης.