Survivor 5 - αποκλειστικό: Αποχωρεί από το παιχνίδι ο...

Επιτέλους!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - αποκλειστικό: Αποχωρεί από το παιχνίδι ο...

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει τις τελευταίες ημέρες στο Survivor 5, ειδικά μετά και την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα που οι παίκτες έχουν μείνει μόνο 11, οι ψηφοφορίες είναι πολύ δύσκολες στα συμβούλια του νησιού.

Ελάχιστοι είναι οι αδύναμοι αγωνιστικά και αν κερδίσουν ατομική ασυλία, κάνουν την ψηφοφορία ακόμη πιο δύσκολη καθώς οι περισσότεροι που έχουν μείνει ακόμη στο παιχνίδι είναι δυνατοί.

Όπως παρακολουθήσαμε στα προηγούμενα επεισόδια, την ατομική ασυλία των Μπλε κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ οι Κόκκινοι δεν είχαν ατομική, καθώς οι γυναίκες είναι μόνο 2 και οι άνδρες 3. Υποψήφιοι προς αποχώρηση λοιπόν, βγήκαν ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Να σημειωθεί πως την ατομική του ασυλία ο Άρης δεν την χρησιμοποίησε μετά από ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, αναφέροντας πως δεν θα είναι δίκαιο να βγουν δυο υποψήφιοι από τους Μπλε, ενώ από την Κόκκινη ένας, καθώς μην ξεχνάμε πως Ταλάντσεβ, Μαίη και Σχίζας είναι άρρωστοι.

Ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor 5;

Survivor 5 spoiler 26/5

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο παίκτης που θα μας αποχαιρετήσει σήμερα Τετάρτη 25/5 είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και θα στήσουν party οι Μπλε στην παραλία.

Ο παίκτης είχε προκαλέσει πάρα πολλούς τσακωμούς στο Survivor 5 και τους είχε κάνει ανάστα όλους, με πιο πρόσφατο τσακωμό τους στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο. Μάλιστα, ο καβγάς αυτός θα φέρει το χωρισμό Μαρτίκα - Βρισηίδας με τον φαρμακοποιό να ξεφτιλίζει την πρώην αγαπημένη του.

Το βιογραφικό του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι make up artist και hair stylist. Ο αθλητισμός είναι η ζωή του. Κάνει τουλάχιστον 1.500 κοιλιακούς την ημέρα, συνδυάζοντάς τους πάντα με προπόνηση kick boxing, spinning ή crossfit.

Ένα μήνα πριν τη γέννησή του, ο πατέρας του έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Το γεγονός αυτό τον «σημάδεψε» και τον ανάγκασε να κυνηγά τα όνειρα και τους στόχους του ολομόναχος από πολύ μικρή ηλικία.

Το Survivor αποτελεί για αυτόν ένα όνειρο ζωής. Θωρούσε πως δεν θα ξεχωρίσει μόνο λόγω της αντοχής του, αλλά και λόγω της έντονης προσωπικότητάς του.