Survivor 5: «Για να φτάσει η Σταυρούλα στο σημείο να...» - Η αποκάλυψη του συντρόφου της για τον τσακωμό με την Ασημίνα

«Έχει τραβήξει το σκοινί...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Για να φτάσει η Σταυρούλα στο σημείο να...» - Η αποκάλυψη του συντρόφου της για τον τσακωμό με την Ασημίνα

Στην εκπομπή Love It μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης 7/6 ο Παναγιώτης Τριβυζάς, ο αθλητής και σύντροφος της Σταυρούλας Χρυσαειδή. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ένταση που υπήρξε το βράδυ της Δευτέρας 6/6 ανάμεσα στην ίδια και την Ασημίνα.

O Παναγιώτης Τριβυζάς λοιπόν τόνισε πως τα νεύρα τους είναι τεντωμένα λόγω ανταγωνισμού και συνθηκών διαβίωσης και πως δεν πιστεύει πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ των 2 γυναικών.

«Για να φτάσει η Σταυρούλα στο σημείο να κάνει μπαμ σημαίνει πως έχουν μαζευτεί πολλά πράγματα…Η Ασημίνα έχει κάτι άλλο στο μυαλό της. Έχει τραβήξει το σκοινί, βλέπει ότι έρχεται το ατομικό αγώνισμα και είδαμε ότι χθες την κέρδισε δύο φορές η Σταυρούλα την Ασημίνα και κοιτά με κάποιον άλλον τρόπο να… Δεν υπάρχει κάτι προηγούμενο με τα κορίτσια…έχουν τυπικές σχέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του συντρόφου της Σταυρούλας Χρυσαειδή

Η ατάκα που τα ξεκίνησε όλα μεταξύ Ασημίνας - Σταυρούλας

Οι κόντρες στο Survivor 5 τελειωμό δεν έχουν σε καμία περίπτωση και μάλιστα, όσο ο καιρός περνά τόσο αυτές πληθύνονται, φτάνοντας σε σημείο η παραγωγή να μην έχει τη δυνατότητα να τις ελέγξει, αφήνοντας τους παίκτες απλά να κάνουν ριάλιτι, έστω και χωρίς όρια.

Οι προσωπικές βεντέτες μπορεί να προκύψουν με την παραμικρή αφορμή, όμως σίγουρα θα βρίσκουν αίτια σε κάτι πιο μεγάλο. Αυτό μπορεί να αφορά ακόμη και την αγωνιστική απόδοση των παικτών και τον ανταγωνισμό, που έχουν στα αγωνίσματα, ειδικά όταν αυτοί βρίσκονται σχετικά κοντά σε δυναμικότητα.

Δύο τέτοιες παίκτριες είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, με την ποδοσφαιρίστρια και την πρωταθλήτρια του στίβου να είναι δύο εξαιρετικές αθλήτριες και να το αποδεικνύουν στο στίβο μάχης, αν και η πρώτη διάλεξε, τελικά, να ρίξει... κι άλλο λάδι στην φωτιά της μεταξύ τους διαμάχης.

Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr