Survivor 5: Φανερά προβληματισμένοι οι παίκτες πριν τον πρώτο ατομικό αγώνα - «Δεν το έχω ξανακάνει, δεν ξέρω...»

Όσα ανέφεραν στην κάμερα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Φανερά προβληματισμένοι οι παίκτες πριν τον πρώτο ατομικό αγώνα - «Δεν το έχω ξανακάνει, δεν ξέρω...»

Μετά τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor σχετικά με τον διαχωρισμό των ομάδων και την πρόταση που έκανε στον Άρη, οι παίκτες πέρασαν χρόνο χαλαρά στις καλύβες τους, και λίγες ώρες πριν τον πρώτο ατομικό αγώνα ασυλίας, άρχισαν να μοιράζονται μεταξύ τους τις σκέψεις τους σχετικά με την νέα αυτή συνθήκη μιας και τους μοιάζει λίγο περίεργο, αφού στην ουσία από εδώ και πλευρά είναι ο καθένας για τον εαυτό του.

Οι πρώτες σκέψεις των παικτών πριν το αγώνισμα

Η Ασημίνα, σχολίασε πως δεν την ενοχλεί να παίζει αντίπαλη με άνδρες παρότι όταν έπαιζε στο ατομικό αγώνισμα στο στίβο είχε αντίπαλους από το αντίθετο φύλο σε προπονήσεις ωστόσο δεν το έχει ξανακάνει σε αγώνα και τον Στάθη να υποστηρίζει πως πλέον υπάρχουν 8 ομάδες εφόσον ο καθένας παλεύει για την δική του προσωπική νίκη!

Αυτός ο παίκτης κερδίζει την 1η ατομική ασυλία

Από σήμερα (13/6) το βράδυ οι ασυλίες του Survivor 5 γίνονται ατομικές και σίγουρα πολλές ισορροπίες θα ανατραπούν. Μπορεί τα παιχνίδια επάθλου να είναι ομαδικά - για αυτό άλλωστε άλλαξαν πάλι οι ομάδες - ωστόσο, στο χέρι του καθενός είναι η παραμονή του στο ριάλιτι.

Στο αγώνισμα ασυλίας, οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό την παραμονή τους το παιχνίδι. Μέσα αυτή την στιγμή, εκτός του Σπύρου (που τον κρατάει το τηλεοπτικό κοινό), έχουν μείνει οι πιο δυνατοί αγωνιστικά που από την αρχή ήταν φαβορί για τον τελικό.

Ένας παίκτης όμως θα καταφέρει να πάρει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και το βράδυ στο συμβούλιο του νησιού δεν θα ψηφιστεί από όλους τους υπόλοιπους - δείτε εδώ το trailer.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο παίκτης που θα καταφέρει να βγάλει εκτός όλους τους παίκτες είναι ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος μπορεί να έχει προκαλέσει πολλές εντάσεις με την συμπεριφορά τους, ωστόσο, φαίνεται πως είναι ο πιο δυνατός.

Survivor 5 Άρης Σοϊλέδης ατομική ασυλία