Survivor 4: Η δημόσια στήριξη της Κεφαλά στην νυν του πρώην της - «Το είχε πάρει όλο επάνω της»

Ο λόγος για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 4: Η δημόσια στήριξη της Κεφαλά στην νυν του πρώην της - «Το είχε πάρει όλο επάνω της»

Η Χριστίνα Κεφαλά ήταν ένα από τα κορίτσια, που είδαμε στο Survivor 4 να ξεχωρίζει τόσο για τις αγωνιστικές της ικανότητες όσο και για την σχέση που είχε με τον Σάκη Κατσούλη. Η πρώην παίκτρια είναι γνωστό, πως είχε ερωτική σχέση με τον νικητή, καθώς στο ίδιο παιχνίδι έπαιζε και η πρώην του.

Ο λόγος για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη με το ειδύλλιο να είναι γνωστό, αφού σήμερα είναι σε σχέση με τον Σάκη. Όλα αυτά τα ξέρει και τα ήξερε η Χριστίνα και μέσα από το The 2night show, που την είδαμε το βράδυ της Τετάρτης 15/6 δήλωσε πως θα ήθελε να είχε κερδίσει η νυν σύντροφος του. Φαίνεται να είναι αρκετά openmind μιας και ενώ συζούσε με τον Κατσούλη και αφού έγινε ό,τι έγινε τα αφήνει όλα πίσω της.

H δημόσια υποστήριξη της Χριστίνας Κεφαλά στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor 4

«Ο Σάκης κέρδισε δίκαια το περσινό Survivor, αλλά πιστεύω το άξιζε πιο πολύ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη γιατί ήταν από την αρχή μέσα. Θα ήθελα να το πάρει εκείνη γιατί ήταν μέσα εξαρχής και το είχε πάρει όλο επάνω της».

Ο λόγος που χώρισε η Χριστίνα με τον Σάκη

Η Χριστίνα Κεφαλά έχει πάρει φόρα και ποιος την πιάνει! Μετά την αποχώρησή της από το Survivor όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μιλάει για την σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το πρωί της Τρίτης που βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Πρωινού και για πρώτη φορά μας είπε κάτι... διαφορετικό! Αποκάλυψε ποιος ήταν ο λόγος που η σχέση της με τον Σάκη τερματίστηκε.

«Εγώ σαν ζευγάρι τους είδα μέσα, γιατί είναι πολύ κοντά. Εγώ δε μπορώ να είμαι φίλη με τον πρώην μου. Με τον Σάκη χωρίσαμε ενάμιση μήνα πριν μπούμε στο Survivor. Όταν μπήκαμε και έλεγε όλα αυτά για τη Μαριαλένα, με έφερε σε δύσκολη θέση. Και εμείς ήμασταν μαζί. Δεν ήμασταν καιρό μαζί, αλλά και εγώ σαν γυναίκα…

Δεν τον ερωτεύτηκα τον Σάκη. Δεν πρόλαβα. Εγώ με τον Σάκη δεν υπήρχε περίπτωση να τα ξαναβρούμε. Με τον Σάκη χωρίσαμε γιατί έμαθα πως θα μπει στο Survivor που ήταν και η Μαριαλένα. Μου είχε κρύψει και κάποια πράγματα… Εγώ πήγα γιατί μου ήρθε πρόταση. Δεν το ήξερα πως θα είναι και ο Σάκης. Στα γραφεία τον συνάντησα.

Είναι πολύ κοινωνικό παιδί. Δεν ξέρω τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Εγώ όταν μπήκαμε στο Survivor δε ζήλεψα καθόλου τη Μαριαλένα. Δεν περίμενα να ξαναέρθουν τόσο κοντά. Είναι έκπληξη για μένα. Δεν υπήρχε από μέρους μου ενδιαφέρον από τον Σάκη. Τα είχαμε ξεκαθαρίσει από πριν. Για αυτό είχα και τέτοια σχέση με τη Μαριαλένα» είπε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Κεφαλά.

Δείτε εδώ με ποιον διατηρούσε, επίσης, σχέση η Χριστίνα Κεφαλά! Τον ξέρετε...