Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία

Με τι σκορ;

Survivor 5: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία
Survivor 27.06.2022 00:04
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Για την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας αγωνίστηκαν το βράδυ της Κυριακής 26/6 οι παίκτες του Survivor 5, καθώς όλοι θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι, ειδικά όσο πλησιάζουν στον τελικό. Όλοι βάλανε τα δυνατά τους αλλά δεν ήταν όλοι σε φόρμα.

Ενώ την προηγούμενη φορά, χάλασε το σερί του Άρη και η νίκη ήταν γυναικεία υπόθεση, φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής είχε απλά μία ατυχία γιατί και σήμερα κέρδισε, όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει.

Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ασυλία στο Survivor 5

Οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5

Ο τελικός του Survivor 5 σιγά σιγά φτάνει (δείτε εδώ πότε ακριβώς θα γίνουν ημιτελικός & ημιτελικός) και οι παίκτες δίνουν τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στην αρένα του Γαλατσίου. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού πως στον ημιτελικό της Ελλάδας θα πάνε 4 παίκτες, ενώ την τελευταία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο θα δούμε διπλή αποχώρηση.

Έτσι λοιπόν την Κυριακή 26/6 θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα για την 1η ατομική ασυλία, που θα παίξει σημαντικό ρόλο για την ψηφοφορία που θα βγάλει και τον πρώτο παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος την κερδίζει).

Στο τέλος λοιπόν του επεισοδίου, αναμένεται να δούμε τους πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση, με τους ίδιους να βρίσκονται μια ανάσα πριν την επιστροφή τους στην Ελλάδα, με τον τελευταίο παίκτη που έχει αποχωρήσει να είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα το Youweekly σας έχει τις πρώτες πληροφορίες για τα ονόματα που θα βγουν πρώτα στον τάκο για αυτήν την εβδομάδα και τα οποία θα οριστικοποιηθούν αύριο Σάββατο 25/6.

Οι πρώτοι λοιπόν υποψήφιοι είναι ο Νίκος Γιάννης και η Μαίη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: «Άρχισε η κακίστρω τις κακίες» - Το Twitter δίκασε τη Σταυρούλα

Survivor 5: Η υπενθύμιση του Γιώργου Λιανού αναστατώνει τους παίκτες

Share