Survivor 5 - Στάθης Σχίζας: Η ηλικία, η καταγωγή, το επάγγελμα και η κόρη του φετινού νικητή

Ο χωρισμός και η σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - Στάθης Σχίζας: Η ηλικία, η καταγωγή, το επάγγελμα και η κόρη του φετινού νικητή

Ανεκτίμητη η στιγμή που ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει πως ο Στάθης Σχίζας είναι αυτός που κερδίζει το φετινό Survivor 5 (δείτε το βίντεο εδώ). Το ξέραμε και σας το είχαμε αποκαλύψει πολύ νωρίτερα παρά το γεγονός πως τα spoils άλλαζαν κάθε δευτερόλεπτο.

Πέραν του μεγάλου επάθλου των 100.000 ευρώ που κατάφερε να κατακτήσει, ο Στάθης αμειβόταν και για κάθε εβδομάδα παραμονής του στο παιχνίδι (δείτε εδώ πόσα λεφτά πήρε συνολικά), αλλά η αλήθεια είναι πως το μεγαλύτερο έπαθλο της ζωής του δεν είναι αυτό, αλλά όσα έχει καταφέρει να κάνει μέχρι σήμερα, μακριά από τον Άγιο Δομίνικο, αθόρυβα και ταπεινά.

Who is Στάθης Σχίζας

Είναι 30 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα. Ο αθλητισμός κατέχει μεγάλο κομμάτι στη ζωή του. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και μεγαλώνοντας έπαιξε σε ομάδες Β’ Εθνικής ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Στάθης Σχίζας

Την καρδιά του, όμως, την «κέρδισε» το kick boxing, στο οποίο κατέχει αρκετές διακρίσεις σε εγχώριους αγώνες. Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν μέσα από τις επιχειρήσεις του στο χώρο της εστίασης, κι όχι μόνο.

Ο γοητευτικός 30χρονος είναι πατέρας ενός κοριτσιού, της μικρής Αλεξάνδρας (δείτε εδώ πόσο του μοιάζει). Μπορεί η σχέση με τη μητέρα του κοριτσιού (δείτε φωτογραφίες της πρώην συζύγου του εδώ) να έληξε σύντομα, ωστόσο ο Στάθης Σχίζας λατρεύει την κόρη του, κάτι που είχε αποδειχθεί από το έπαθλο επικοινωνίας και το βίντεο της μικρής Αλεξάνδρας.

«Μπαμπάκα μου σε βλέπω κάθε βράδυ είσαι ο καλύτερος παίκτης μου λείπεις αλλά να αργήσεις να γυρίσεις σε αγαπάω πάρα πολύ», ήταν τα λόγια της μικρής του.

Στάθης Σχίζας νικητής survivor

Ο 30χρονος νικητής του Survivor υπήρξε ένα από τα πρόσωπα – προσθήκη στο ριάλιτι. Αυτό σημαίνει πως ο Στάθης Σχίζας δεν βρέθηκε από την αρχή στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο μετά την άφιξή του στο ριάλιτι ξεκίνησε μια έντονη φημολογία για την προσωπική του ζωή.

Η σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επιβεβαιώθηκε όταν στα social media κυκλοφόρησε φωτογραφία από το τατουάζ του Στάθη Σχίζα με το όνομα «Αλεξάνδρα» το οποίο εκτός από το όνομα της κόρης του, είναι πλέον και το όνομα της συντρόφου του, όπως είχε αναφέρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία παρουσίασε σχετικό στιγμιότυπο.

Μετά την παραπάνω ανάρτηση με το τατουάζ του Στάθη, η πρώην σύντροφος και μητέρα του παιδιού τους, ξέσπασε απαντώντας με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram…

Στάθης Σχίζας Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι χωρισμένοι ωστόσο έχουν παιδιά σε ηλικία που και τηλεόραση βλέπουν και έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ! Δυστυχώς δεν σέβεστε την ύπαρξή τους και ανεβάζετε προσωπικές στιγμές τρίτων εν αγνοία τους μάλιστα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην ψυχολογία ενός παιδιού κάτι τέτοιο.

Υπάρχουν όρια και υπάρχει και ο σεβασμός στην οικογένεια στην προκειμένη περίπτωση στο παιδί! Μπορείτε να βγάλετε ή να επιβεβαιώσετε μια είδηση, μια σχέση δυο ανθρώπων ή να στηρίξετε έναν άνθρωπο με αξιοπρεπή τρόπο», είχε αναφέρει η Άννα Μαρία (πρώην σύντροφος Στάθη Σχίζα).