«Άτομα που έφεραν...» - Το πρώτο σχόλιο του Γιώργου Λιανού για την συμμετοχή του Ντάνου στο Survivor All Star

«Κάτι έχω μάθει για τα πρόσωπα που θα μπουν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Άτομα που έφεραν...» - Το πρώτο σχόλιο του Γιώργου Λιανού για την συμμετοχή του Ντάνου στο Survivor All Star

Στο Survivor All star θα συμμετέχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως έγινε γνωστό χθες 3/10, ωστόσο όχι ως παίκτης, αλλά αντιθέτως θα έχει ένα μερίδιο στην παρουσίαση (δείτε εδώ συγκεκριμένα τι θα κάνει).

Το πρωί μάλιστα της Τρίτης 4/10, η κάμερα της εκπομπής “Breakfast @ Star” και ο δημοσιογράφος Σαράντης Μαριεττής συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό ο οποίος αποκάλυψε τους παίκτες που θα ήθελε ο ίδιος να δει στο Survivor All Star, ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική επιστροφή του Ντάνου.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για το Survivor All Star και τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Καλύτερα να ρωτήσετε τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ειλικρινά μακάρι να ήταν στο χέρι το δικό μου και του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Σάκη Τανιμανίδη να αποφασίζουμε ποιος θα το παρουσιάζει. Σίγουρα η παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου που ήταν και ένας από τους νικητές, θα ήταν τιμή. Το ίδιο ισχύει και για τον Ηλία Γκότση, την Κατερίνα Δαλάκα, τον Σάκη Κατσούλη…

Άτομα που έφεραν εις πέρας όλη τη διαδικασία του Survivor. Κάτι έχω μάθει για τα πρόσωπα που θα μπουν, πάω τακτικά από το γραφείο απλά θα μου επιτρέψετε να το κρατήσω για μένα γιατί είναι κάποια πράγματα που θα πρέπει να μείνουν μυστικά μέχρι να έρθει η στιγμή της ανακοίνωσης η οποία αργεί» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Το υπέρογκο ποσό που ζήταγε ο Ντάνος για το Survivor Αll star

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν ακουστεί και είναι πιθανόν να δούμε είναι ο Γιώργος Κόρομι, ο Ηλίας Μπόγδανος αλλά και ο δικός μας Ντάφυ, Τριαντάφυλλος (δείτε εδώ την απίστευτη ατάκα του Τζέιμς Καφετζή για την συμμετοχή του).

Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει μαθευτεί ωστόσο ποιοι θα συμμετέχουν, και όσο για τον Ντάνο, οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις συζητήσεις καθώς χωρίς τον πρώτο νικητή του Survivor, δεν γίνεται, και είναι κάτι που περιμένει και το τηλεοπτικό κοινό πως και πως και λόγο δημοφιλίας αλλά και αγωνιστικότητας, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχει ζητήσει το μεγαλύτερο ποσό που έχει ζητηθεί σε αντίστοιχο ριάλιτι.