Να γιατί δεν πρέπει να στρώνουμε το κρεβάτι μας κάθε μέρα!

Διαβάστε και θα καταλάβετε!

Να γιατί δεν πρέπει να στρώνουμε το κρεβάτι μας κάθε μέρα!

Έρευνες έχουν δείξει πως το να στρώνεις καθημερινά το κρεβάτι σου έχει θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σου.

Το ζήτημα είναι και πρακτικό. Μαζεύεις και οργανώνεις το χώρο σου. Κι αυτό δεκτό. Κι έτσι εσύ κάθε πρωί που ξυπνάς, πριν φύγεις για τη δουλειά, βάζεις στη σωστή θέση το μαξιλάρι-διπλώνεις τα σεντόνια-στρώνεις το κρεβάτι. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: Mας ανοίγει την ντουλάπα της και μας αποκαλύπτει όλα τα στυλιστικά της μυστικά!
Από σήμερα και στο εξής το πρόγραμμα αλλάζει και θα κλείσεις το μάτι στη ρουτίνα. Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα θα αφήνεις το κρεβάτι σου ανακατεμένο. Όχι μόνο δε θα το στρώνεις επιμελώς αλλά θα αναποδογυρίζεις και τα παπλώματά σου.

«Αφήνοντας ένα κρεβάτι άστρωτο κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να συμβάλλει καταλυτικά στην υγειά σου. Φεύγει η υγρασία από τα σεντόνια και το στρώμα με αυτό τον τρόπο», δηλώνει ο Dr. Stephen Pretlove.

Δείτε ακόμη: Η Ιωάννα Μπέλλα έκλεψε τον επιχειρηματία που τα έχει με την Αλεξανδράκη!!! Αποκάλυψη!

Λόγω της σκόνης που αιωρείται στην ατμόσφαιρα, το στρώμα και τα σεντόνια φέρουν κάποιους ακίνδυνους μικροοργανισμούς, όπως μύκητες, βακτήρια και ακάρεα. Με το να στρώνεις το κρεβάτι σου αμέσως μετά τον ύπνο δεν αφήνεις περιθώριο να «αναπνεύσει».

Πέρα από το άστρωτο κρεβάτι καλό θα ήταν να αερίζεις το δωμάτιο που κοιμάσαι κάθε μέρα και να αλλάζεις σεντόνια μία φορά την εβδομάδα. Έτσι οι μικροοργανισμοί που φωλιάζουν στο στρώμα θα παραμείνουν ακίνδυνοι.