IKEA: Το πιο ακριβό έπιπλο για το σαλόνι βγήκε σε προσφορά! Μόνο με 45 ευρώ, ξεπουλάει σαν «ψωμάκι»!

Λευκό και πανέμορφο!

IKEA: Το πιο ακριβό έπιπλο για το σαλόνι βγήκε σε προσφορά! Μόνο με 45 ευρώ, ξεπουλάει σαν «ψωμάκι»!

Το πιο ακριβό έπιπλο από τα ΙΚΕΑ για το σαλόνι βγήκε σε προσφορά! Μόνο με 45 ευρώ, ξεπουλάει σαν «ψωμάκι» και είναι τέλειο!

Λευκό, κομψό και μίνιμαλ, το θέλουμε κολασμένα! Εκτός του ότι θα δώσει αλλον αέρα στο σαλόνι σου, είναι φοβερά ανθεκτικό αν και είναι επίσης φοβερά φτηνό!

Μιλάμε για το έπιπλο τηλεόρασης, ένα από τα πιο ακριβά έπιπλα που μπορείς να βρεις στην αγορά για το σπίτι σου!Όμως τα ΙΚΕΑ το έχουν βγάλει σε προσφορά και μάλιστα από την ήδη χαμηλή του τιμή στην οποία πωλούνταν αρχικά, έχουν «κόψει» και 15 ευρώ! ΙΚΕΑ είναι αυτά και πάντα μας φροντίζουν.... Δείτε και ένα άλλο αντικείμενο που θα κάνει σαν πριγκιπικό τον καναπέ σας....

IKEA έπιπλο για το σαλόνι

Βρείτε το εδώ

IKEA: Αυτό το αντικείμενο είναι για το σαλόνι του σπιτιού σου! Μια μικρή λεπτομέρεια θα το αλλάξει όλο!

Αυτό το αντικείμενο από τα IKEA είναι για το σαλόνι του σπιτιού σου. Μια μικρή λεπτομέρεια που θα προσθέσεις, πρόκειται να το αλλάξει όλο.

Δώσε ένα άλλο ύφος και αέρα στους χώρους του διαμερίσματος σου και θα σου δώσει και εσένα άλλη διάθεση.

Εμείς κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των IKEA στην ενότητα του έχει για το καθιστικό σου βρήκαμε το κατάλληλο αντικείμενο, εάν θέλεις να αλλάξει λίγο τον χώρο σου, χωρίς να χαλάσει πολλά

ΙΚΕΑ: -20% σε αντικείμενο που θέλουν να έχουν όλοι σπίτι τους το χειμώνα! Ισχύει μέχρι τις 24...

Συγκεκριμένα, με ένα μόνο κάδρο μπορείς να δώσει άλλο αέρα στο σαλόνι σου. Πρόκειται για τον πίνακα BJORKSTA ο οποίος κοστίζει € 69,99.

IKEA σαλόνι