IKEA: Δεν θα σηκωθείς ποτέ από αυτή τη κουνιστή πολυθρόνα! Κοστίζει 79 ευρώ και είναι η καλύτερη αγορά για το σαλόνι σου!

Θα κάνεις ύπνους χωρίς να το καταλάβεις!

IKEA: Δεν θα σηκωθείς ποτέ από αυτή τη κουνιστή πολυθρόνα! Κοστίζει 79 ευρώ και είναι η καλύτερη αγορά για το σαλόνι σου!

Δεν θα σηκωθείς ποτέ από αυτή τη κουνιστή πολυθρόνα από τα ΙΚΕΑ ! Κοστίζει 79 ευρώ και είναι η καλύτερη αγορά για το σαλόνι σου, θα μας θυμάσαι μια ζωή!

Τα ΙΚΕΑ έκαναν την διαφορά και έβγαλαν σε έκπτωση όλες τις πολυθρόνες! Εμείς χτες σου γράψαμε για 5 μεγάλες και αναπαυτικές, και σήμερα κάνουμε focus σε μια κουνιστή!

Είναι άνετη, δεν πιάνει πολύ χώρο και δεν θα σηκωθείς ποτέ από εκεί αν δεν την πάρεις. Άσε που κοστίζει μόνο 79 ευρώ και πρόκειται για ευκαιρία. Κοντεύει να ξεπουλήσει, να το ξέρεις...

Ιδού:

IKEA πολυθρόνα σε έκπτωση

Βρείτε την εδώ

ΙΚΕΑ: Η πολυθρόνα στο σαλόνι σου, θα έχει άλλον αέρα! Το αντικείμενο με 17,99 θα σε κάνει να την δεις με άλλο μάτι!

Η πολυθρόνα στο σαλόνι σου, θα έχει άλλον αέρα από τα ΙΚΕΑ! Το αντικείμενο με 17,99 θα σε κάνει να την δεις με άλλο μάτι και δεν θα θες να σηκωθείς από εκεί! Είναι κίτρινο και ξεπουλάει!

Εξάλλου, μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο, τι καλύτερο από ένα χαλάρωμα στην πολυθρόνα του σπιτιού σου... Όμως, αν κάνεις δουλειά με ορθοστασία θα θέλεις και κάπως να βολέψεις τα πόδια σου.

Ε, τα ΙΚΕΑ έχουν την λύση και με αυτό το σκαμπό που χρησιμεύει και σαν υποπόδιο, θα βλέπεις την πολυθρόνα σου με άλλο αέρα! Έχει μόνο 17,99 και τρελαίνει κόσμο! Άσε που κάνει τέλεια αντίθεση με αυτό το μπλε καναπέ! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

ΙΚΕΑ πολυθρόνα φτηνή

Βρείτε το εδώ

ΙΚΕΑ: Από αυτή την πολυθρόνα δεν θα σηκώνεσαι! Θα κουνιέσαι και θα κάνεις άλλους ύπνους!

Από αυτή την πολυθρόνα του ΙΚΕΑ δεν θα σηκώνεσαι. Θα κουνιέσαι και θα κάνεις άλλους ύπνους!

Είναι η πολυθρόνα που αγαπάμε όλοι και θέλουμε όλοι να έχουμε μέσα στο σπίτι μας. Οι πολυθρόνες που κουνιούνται αποτελούν χαρά και παιχνίδι για όλους μας.

Με αυτή την πολυθρόνα μέσα στο σπίτι σας δεν θα σηκώνεστε με τίποτα. Θα θέλετε να παίζεται όλη την ώρα και να κοιμάστε σε αυτήν.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι κοστίζει περίπου 150 ευρώ και κυκλοφορεί σε όλα τα χρώματα.

ΙΚΕΑ έπιπλα

Αν θέλετε ανανέωση αυτός ο μπλε retro καναπές θα κάνει το σαλόνι σας να δείξει ένα άλλο!

TAGS