ΙΚΕΑ: Με αυτές τις εκπτώσεις θα σου... πέσουν τα μαλλιά - Χαλιά με -20%

Μην τις χάσεις! Λήγουν σε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΙΚΕΑ: Με αυτές τις εκπτώσεις θα σου... πέσουν τα μαλλιά - Χαλιά με -20%

Θα σου πέσουν τα μαλλιά με τις εκπτώσεις που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των ΙΚΕΑ οι οποίες λήγουν στις 29/11. Συγκεκριμένα, θα βρεις χαλιά με -20%.

Αν έχεις καθυστερήσει να στρώσεις στο σπίτι σου ή αν θέλεις να αγοράσεις νέα χαλιά για του χρόνου το Χειμώνα, τότε είναι η κατάλληλη ευκαιρία να το κάνεις, καθώς θα βρεις τιμές που θα σε σοκάρουν.

Μπορείς να βρεις χαλιά για την κουζίνα, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο - τόσο των παιδιών όσο και των γονέων, των οποίων οι τιμές είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Αν θέλεις να αγοράσεις το δικό σου αγαπημένο, τότε τρέξε να το προλάβεις πριν εξαντληθεί, γιατί τέτοιες τιμές δεν θα ξαναβρείς.

ΙΚΕΑ χαλιά εκπτώσεις

Να σημειώσουμε πως στα ΙΚΕΑ μπορείς να βρεις και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοστίζει κάτω 10€. Είναι κατάλληλο για εσένα που δεν θέλεις να ξοδέψεις πολλά στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού σου.

Σούπερ εκπτώσεις στα IKEA - Γλίτωσε χώρο με το πιο χρήσιμο αντικείμενο

Μπορεί τα καταστήματα να είναι κλειστά, το online shop ωστόσο του IKEA έχει για όλους τους πελάτες του, τις πιο σούπερ προσφορές. Τώρα μπορείς να γλιτώσεις μπόλικο χώρο, κάνοντας δικό σου τιμή - έκπληξη το πιο χρήσιμο αντικείμενο.

Η καραντίνα αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για να ανανεώσεις τον χώρο σου και να τον διαμορφώσεις έτσι όπως θέλεις εσύ.

Αυτές είναι οι σούπερ προσφορές που έχουν τα καταστήματα IKEA

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα έπιπλο που θα σε βοηθήσει πολύ μέσα στο σπίτι και θα γλιτώσει αρκετό χώρο. Σε προσφορά βέβαια στα IKEA μπορείς να βρεις και αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

IKEA προσφορές

Μπορείς αν θέλεις να κάνεις δική σου αυτή τη βιβλιοθήκη από τα IKEA, εδώ.

TAGS