Ασύλληπτη η διακόσμηση στο σπίτι της Μαρίνας Πατούλη - Βίντεο από το σαλόνι με το εντυπωσιακό τζάκι

Οι χρυσές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ασύλληπτη η διακόσμηση στο σπίτι της Μαρίνας Πατούλη - Βίντεο από το σαλόνι με το εντυπωσιακό τζάκι

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και έτσι τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σπίτι της προκειμένου να περάσει την καραντίνα και να αναρρώσει πλήρως. Έτσι πριν από μερικές ώρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού της.

Το σπίτι της Μαρίνας Πατούλη έχει γίνει πολλές φορές θέμα συζήτησης, κυρίως λόγω του εντυπωσιακού στολισμού του και η αλήθεια είναι πως η ίδια έχει αποτυπώσει υπέροχα το στυλ της στη διακόσμησή του.

Στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται το εντυπωσιακό τζάκι που υπάρχει στο σαλόνι, ενώ πάνω στο τραπεζάκι υπάρχουν χρυσά βάζα και χρυσές λεπτομέρειες. Η Μαρίνα Πατούλη έχει επιλέξει να κρατήσει για λίγο ακόμα τον στολισμό των Χριστουγέννων, επομένως το σαλόνι είναι όλο λαμπερό.

Το βίντεο από το σπίτι της Μαρίνας Πατούλη

«Κλείσε λίγο την κάμερα» - Ενοχλήθηκε η Μαρίνα Πατούλη με δηλώσεις του πρώην συζύγου της

Συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε η Μαρίνα Πατούλη και όταν ο δημοσιογράφος την ενημέρωσε για τις δηλώσεις που έκανε ο πρώην σύζυγός της Γιώργος Πατούλης, έμεινε άφωνη, έβαλε τα γέλια και ζήτησε να κλείσει η κάμερα.

«Ο κύριος Πατούλης, καλεσμένος στην εκπομπή μας, ανέφερε ότι τον συμβουλεύεστε για κάθε σας κίνηση», ρώτησε αρχικά ο ρεπόρτερ και τότε ήρθε η επική της αντίδραση.

«Αλήθεια; Μάλιστα», απάντησε και στη συνέχεια είπε: «Να του ευχηθώ καλή χρονιά, να προχωρήσει καλά και να υλοποιήσει τους στόχους του, δεν έχω κάτι άλλο».

«Καθοδηγούμενος ο Περιφερειάρχης από τη θέληση της γυναίκας του; Είναι προκλητικό αυτό. Αλήθεια; Κλείσε λίγο την κάμερα. Δηλαδή καθοδηγήθηκε ή χειραγωγήθηκε από τη δική μου θέληση; Είναι άστοχες αυτές οι εκφράσεις. Και θεωρώ ότι δεν του κάνουν καλό στην πολιτική του εικόνα που είναι η πρώτη του προτεραιότητα», ολοκλήρωσε.