Έχει κάνει χαμό το κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο από τα ΙΚΕΑ - Θα σας λύσει τα χέρια

Ξεπουλάει και ας κοστίζει 399,00€

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έχει κάνει χαμό το κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο από τα ΙΚΕΑ - Θα σας λύσει τα χέρια

Αρκετές φορές έχουμε μπει σε σκέψεις να αγοράσουμε καινούργια έπιπλα για το σπίτι μας ωστόσο μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι, ολοένα και ακυρώνουμε τα πλάνα μας. Βέβαια, το online store των ΙΚΕΑ είχε κάποιες ιδιαίτερες προτάσεις κάτι που μας ώθησε στο να σας τις δείξουμε.

Εμείς λοιπόν, αποφασίσαμε να βρούμε για εσάς αυτή τη φορά την πιο ιδανική πρόταση για το δωμάτιό σας και πιο συγκεκριμένα για το κρεβάτι σας μετά από τον καναπέ που πουλάει σαν "τρελός".

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα κρεβάτι από τα ΙΚΕΑ το οποίο έχει αποθηκευτικό χώρο κάτι που στην πραγματικότητα θα σας βοηθήσει αρκετά σε περίπτωση που έχετε ήδη μικρό σπίτι. Μάλιστα, το χρώμα του βγαίνει μόνο σε καφέ ενώ από την άλλη κοστίζει μόνο 399,00€.

Το κρεβάτι από τα ΙΚΕΑ που πρέπει να γίνει δικό σου

ΙΚΕΑ - Κρεβάτι

Κρεβάτι αποθηκευτικού χώρου από τα ΙΚΕΑ

Το κρεβάτι από τα ΙΚΕΑ με αποθηκευτικό χώρο

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου η ανακοίνωση των ΙΚΕΑ - Ισχύει μέχρι τις 31/3

Ο καιρός ανοίγει σιγά σιγά και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για να κάνετε μερικές αλλαγές στο σπίτι σας. Ειδικά όταν τα ΙΚΕΑ έχουν εξαιρετικές προσφορές για όλους τους πελάτες τους.

Εδώ και κάποιες μέρες, κάνοντας μία αναζήτηση στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, μπορεί κανείς να βρει αγαπημένα προϊόντα σε 3+1 δώρο, σε εξαιρετικές τιμές, ενώ θραύση κάνει και αυτός ο τριθέσιος καναπές.

Επειδή ωστόσο οι προσφορές φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους, καλό θα ήταν να βιαστείτε προκειμένου να προλάβετε ό, τι προλαβαίνετε καθώς θα ξεπουλήσουν.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις για την προσφορά του ΙΚΕΑ

ΙΚΕΑ προσφορές

  • Οι προσφορές ισχύουν από 01/03 μέχρι 31/03, για αγορές μόνο από το IKEA eshop και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
  • Για αγορές που πραγματοποιούνται στο IKEA e-shop ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.
  • Για αγορές από το IKEA e-shop ισχύει η πολιτική επιστροφών.
  • Δε συνδυάζεται με άλλη ενέργεια ή προσφορά.
TAGS