Έχει κάνει θραύση ο τριθέσιος καναπές από τα ΙΚΕΑ - Πουλάει σαν "τρελός" μόνο με 399,00€

Προλαβαίνεις να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έχει κάνει θραύση ο τριθέσιος καναπές από τα ΙΚΕΑ - Πουλάει σαν

Όπως είναι λογικό τις περισσότερες ώρες τις περνάμε στο σπίτι μας. Έτσι λοιπόν αρκετοί από εμάς επιλέγουν αρκετές φορές τον χρόνο να κάνουν κάποιες μικρές αλλαγές. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως ήρθε ξανά η ώρα να κάνετε ανακαίνιση στο σαλόνι σας όπου είναι ένας χώρος που χρησιμοποιείται πιο συχνά τότε σας έχουμε την λύση.

Όπως είναι λογικό ο καναπές είναι ένα από τα πιο σημαντικά έπιπλα που έχουμε στο σπίτι μας. Εμείς για αυτό τον λόγο φροντίσαμε να βρούμε μέσα από τα ΙΚΕΑ τον πιο ιδανικό και σε πολύ καλή τιμή όπου αναμφίβολα θα σας λύσει τα χέρια.

Πρόκειται για έναν τριθέσιο καναπέ ο οποίος βγαίνει σε τέσσερα χρώματα (κάτι το οποίο μπορεί να θεωρηθεί μόνο θετικό μιας και υπάρχει ποικιλία για όλα τα γούστα) ενώ η τιμή του είναι μόνο στα 329,00 € (Δείτε επίσης εδώ την προειδοποίηση που έκαναν και σας αφορά)

Ο τριθέσιος καναπές από τα ΙΚΕΑ που θα "κλέψει" τις εντυπώσεις στο σαλόνι σας

  • Το κάλυμμα είναι από ύφασμα GUNNARED βαμμένο με ειδική επεξεργασία
  • Είναι ένα ανθεκτικό ύφασμα με αίσθηση μάλλινου και εφέ δύο αποχρώσεων
  • ο κάλυμμα διατηρείται εύκολα καθαρό, καθώς αφαιρείται και πλένεται στο πλυντήριο ρούχων.

Καναπές από τα ikea

IKEA - Καναπές

Ο καναπές από τα IKEA

IKEA - Καναπές

Ανάκληση προϊόντος από τα ΙΚΕΑ - Η επίσημη ανακοίνωση της αλυσίδας

Τα ΙΚΕΑ προχώρησαν σε ανάκληση προϊόντος τους και συγκριμένα του προϊόντος κατεψυγμένα κεφτεδάκια λαχανικών Huvudroll 1000g. Όσοι λοιπόν καταναλωτές τα έχουν προμηθευτεί θα μπορέσουν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω.

Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ HUVUDROLL 1000g με ημερομηνία λήξης 26-10-2022 να επικοινωνήσουν με την ΙΚΕΑ για πλήρη επιστροφή χρημάτων, λόγω πιθανής ύπαρξης κομματιών πλαστικού στο προϊόν. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να επιστραφεί σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ χωρίς να απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Σε ανάκληση του προϊόντος κατεψυγμένα κεφτεδάκια λαχανικών Huvudroll 1000g ανακαλούν τα ΙΚΕΑ

Υπέπεσε στην αντίληψή μας πως ενδέχεται κομμάτια πλαστικού από μια σπασμένη γραμμή παραγωγής να έχουν προσμειχθεί σε ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ HUVUDROLL 1000g με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης. Συνεπώς, τα προϊόντα με αυτή την ημερομηνία λήξης ανακαλούνται.

Η ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων που προσφέρουμε είναι η βασική μας προτεραιότητα. Θέλουμε να προσφέρουμε προϊόντα που παράγονται με υπεύθυνο τρόπο και χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να τα εμπιστεύονται.

Η ΙΚΕΑ ευχαριστεί όλους τους καταναλωτές για την κατανόησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα Επιστροφών και Αλλαγών του καταστήματος ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ikea.gr.

TAGS