French toast: Η συνταγή που θα αγαπήσουν τα παιδιά σας!

Πρέπει να την δοκιμάσετε!

French toast: Η συνταγή που θα αγαπήσουν τα παιδιά σας!

Η συνταγή είναι πανεύκολη και το αποτέλεσμα τόσο γευστικό που θα φτιάξεις ένα για το παιδί και δύο για εσένα! Ένα «γαλλικό» πρωινό, το οποίο και υγιεινό είναι (ειδικά αν χρησιμοποιήσεις ψωμί ολικής άλεσης), και σε κάνει να νιώθεις σαν γαλλίδα σεφ μέσα στην κουζίνα σου.

Μερίδες:4 Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Time for brunch! Αβγά benedict με σπανάκι πάνω σε ψητό ψωμί και ζαμπόν από την Ελένη Ψυχούλη!

Χρόνος προετοιμασίας:5'
Χρόνος μαγειρέματος:10'
Έτοιμο σε:15'


ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ:
Mama Knows - Θέμις Καρδιόλακα
όλες οι συνταγές του chef »

Υλικά
3 αβγά
2 μπανάνες ώριμες
1/4 κουτ. γλυκού κανέλα
4 φέτες ψωμί του τοστ (ή ψωμί χωρίς γλουτένη)
βούτυρο για το τηγάνι

Διαδικασία
Λιώνετε τις μπανάνες με ένα πιρούνι.

Χτυπάτε τα αβγά σε βαθύ πιάτο. Προσθέτετε τις μπανάνες και την κανέλα και ανακατεύετε.

Δείτε ακόμη: Μία λαχταριστή συνταγή: Σουτζουκάκια υπερπαραγωγή με κροκέτες πατάτας!

Βουτάτε το ψωμί μέσα στο μίγμα και το γυρίζετε και από τις δύο πλευρές (όχι πάνω από 30'' για να μη μουλιάσει πολύ).

Ρίχνετε σε αντικολλητικό τηγάνι λίγο βούτυρο, το απλώνετε με πινέλο και σε μέτρια (προς δυνατή) φωτιά ψήνετε το ψωμί μέχρι να ροδίσει και από τις 2 πλευρές.

Πηγή: Olivemagazine.gr