Το απόλυτο χάος στον ALPHA με τον Γιώργο Τσούλη - Τι συνέβη

Αυτό δεν έχει προηγούμενο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το απόλυτο χάος στον ALPHA με τον Γιώργο Τσούλη - Τι συνέβη

Ο Γιώργος Τσούλης έκανε πρεμιέρα στον ALPHA με την μαγειρική εκπομπή "Μη Μασάς" πριν από λίγο καιρό κι ενώ τα πρώτα δείγματα όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν και πολύ θετικά, πλέον επικρατεί το απόλυτο χάος με αυτά που καταγράφονται στα μηχανάκια της AGB.

Όπως φαίνεται από τους πίνακες της Nielsen ο Γιώργος Τσούλης έχει κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση των τηλεθεατών αφού την Δευτέρα 20/7 καταγράφηκε στο δυναμικό κοινό το ποσοστό 16,4%! Ποσοστό πολύ υψηλό που ανέβασε σε θέσεις τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 16,6
  • ΣΚΑΙ: Guess my age (Ε) 5,7
  • STAR: Μην μασάς 16,4
  • Open: The booth 8,7
  • ΣΚΑΙ: Boom (E) 4,8
  • STAR: Shopping Star 16,7
  • ALPHA: Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι 8,5
  • Mega: Μαρία η Άσχημη 8,2
  • Mega: Καιρός για αγρότες 3,3
  • ALPHA: Τροχονόμος Βαρβάρα 8,2

Ανατροπή στον ALPHA! Συνεχίζει και την επόμενη σεζόν

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη σεζόν και οι ανατροπές που θα δούμε στους δέκτες μας θα είναι σίγουρα πολλές! Μετά την αποχώρηση της Δήμητρας Παλούδη από τον ALPHA, θα μοιραστώ μαζί σας μία νέα πληροφορία που μου μετέφερε έγκυρη πηγή μου πριν από λίγα λεπτά.

Στο πρόγραμμα του συγκεκριμένου σταθμού θα γίνουν πολλές αλλαγές τον Σεπτέμβρη, αφού θα προστεθεί τόσο το νέο project της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αλλά και η Ελεονώρα Μελέτη με την καινούργια της εκπομπή. Πληροφορίες μου αναφέρουν και σας αποκαλύπτω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr πως στο κανάλι θα παραμείνει κι ένα ακόμα πρόσωπο που φερόταν να "κόβεται" μετά το καλοκαίρι επειδή σημείωνε χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ποιος συνεχίζει την επόμενη σεζόν τελικά στον ALPHA

Ο λόγος για τον σεφ, Γιώργο Τσούλη που έχει αναλάβει εδώ και λίγο καιρό δική του μαγειρική εκπομπή στο κανάλι με το όνομα Μη Μασάς. Οι πρώτες ενδείξεις γι αυτόν δεν ήταν τόσο θετικές αφού τα ποσοστά που καταγράφονταν στα μηχανάκια της AGB ήταν αρκετά χαμηλά. Ωστόσο, το κανάλι πίστεψε εξαρχής σε αυτόν και συνεχίζει να πιστεύει γι αυτό και θα του δώσει την ευκαιρία να αναμετρηθεί με πολύ δυνατά προγράμματα από Σεπτέμβρη!

Γιώργος Τσούλης ALPHA Μη Μασάς

Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο οι ανατροπές στην ελληνική τηλεόραση δεν είναι λίγες οπότε, μπορεί τα πάντα να αλλάξουν μέχρι τον Σεπτέμβρη! Εγώ πάντως τον Τσούλη τον παρακολουθώ και ψηφίζω στο να μείνει...