Σπίτι με το Mega: Τι τηλεθέαση έκανε χθες (5/12) με καλεσμένη την Πάολα;

Χαμός με την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σπίτι με το Mega: Τι τηλεθέαση έκανε χθες (5/12) με καλεσμένη την Πάολα;

Η Πάολα χθες διασκέδασε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του Mega και από την καθιερωμένη πλέον εκπομπή Σπίτι με το Mega, η οποία μας κρατάει συντροφιά τα βράδια της καραντίνας. Δείτε τι τηλεθέαση έκανε χθες (5/12).

H αγαπημένη τραγουδίστρια ερμήνευσε τις μεγάλες επιτυχίες της και διασκέδασε το κοινό που την παρακολούθησε από το σπίτι.

Όπως είδαμε, η προσπάθειά της έπιασε τόπο, αφού μπορεί να μην βρέθηκε στην πρώτη θέση της prime time, σημείωσε ωστόσο ένα ικανοποιητικό ποσοστό στο δυναμικό κοινό, απέναντι σε πολύ δυνατά προγράμματα.

Αυτά είναι τα νούμερα που έκανε η Πάολα στο Mega

Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών, βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης, χθες, Σάββατο 5 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με την Πάολα, επικράτησε του ανταγωνισμού στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 13.9% (STAR : 13,2, %, OPEN :12,8%, ALPHA : 9,8%, ΑΝΤ1 : 8,1%, ΣΚΑΙ : 7,7%).

Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» σημείωσε πρωτιά και στο ανδρικό κοινό 25-54 με ποσοστό 14.6%, ενώ κατά μέσο όρο την εκπομπή παρακολούθησαν 639.000 τηλεθεατές. Ενδεικτικό της μεγάλης απήχησης και το γεγονός ότι η κάλυψη έφτασε τους 2.761.000 τηλεθεατές.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι και στους μεγαλύτερους άνδρες (55-64) η εκπομπή επικράτησε του
ανταγωνισμού καταγράφοντας ποσοστό 20.9%.

Η μουσική εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» δίνει ραντεβού ξανά με τους τηλεθεατές το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 21:00 και υποδέχεται τον Στέλιο Ρόκκο.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης.

Προκαλεί «αναστάτωση» το μαύρο κολλητό φόρεμα της Πάολα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πάολα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία από την εμφάνιση που θα πραγματοποιήσει απόψε στο Mega, και προκάλεσε «αναστάτωση» με το μαύρο κολλητό φόρεμά της.

Κάθε εμφάνιση της τραγουδίστριας είναι ικανή να «τρελάνει» το κοινό. Αυτή τη φορά, η Πάολα επέλεξε να φορέσει ένα πιο αυστηρό αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα.

Σήμερα το βράδυ θα τη δούμε να εμφανίζεται μέσα από τη συχνότητα του Mega στην καθιερωμένη πλέον μουσική εκπομπή και να μας διασκεδάζει σε ένα ακόμα βράδυ Σαββάτου μέσα στην καραντίνα. Δείτε τι σχολίασε η ίδια για αυτή την εμφάνισή της.

Πάολα Mega

Είναι πλέον επίσημο: Το βίντεο - ανακοίνωση της Πάολα που προκάλεσε παραλήρημα

Είναι πλέον επίσημο πως η Πάολα έρχεται στην τηλεόραση και πρόκειται να μας μαγέψει τα με τα τραγούδι της. Την είδηση έκανε γνωστή με το βίντεο - ανακοίνωση το οποίο προκάλεσε παραλήρημα στους θαυμαστές της που έγραφαν "επιτέλους".

Η τραγουδίστρια είναι έτοιμη να μας χαρίσει μια ξεχωριστή βραδιά μέσα από την συχνότητα του MEGA με μεγάλες επιτυχίες της και έχοντας στο πλευρό της καταξιωμένους καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής.

Το επόμενο Σάββατο στην μουσική εκπομπή «Σπίτι με το Mega» η Πάολα θα βάλει "φωτιά" στα νούμερα της τηλεθέασης! Δείτε επίσης, φωτογραφία μέσα από το σπίτι της Πάολα . «Παλάτι» το δωμάτιο της κόρης της

Πάολα Σπίτι με το mega