Συναγερμός για Κατσούλη - Καραβάτου! Τους μετέφεραν τα δυσάρεστα νέα...

Πτώση στα νούμερα τηλεθέασης των Κου Κου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συναγερμός για Κατσούλη - Καραβάτου! Τους μετέφεραν τα δυσάρεστα νέα...

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ημέρες στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου», που παρουσιάζουν Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης. Τους μετέφεραν σήμερα το πρωί τα δυσάρεστα νέα για τα νούμερα της τηλεθέασης.

Μέσα σε λίγες ημέρες η πρωινή εκπομπή του STAR σημείωσε δυο φορές μονοψήφια νούμερα. Η πρώτη φορά ήταν το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

Αυτά είναι τα νούμερα που έκαναν Καραβάτου - Κατσούλης! Δυσάρεστα νέα για τους Κου Κου

Όσον αφορά χθες 11/12, η εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου», σημείωσε στην πρωινή ζώνη 8,9%. Να σημειώσουμε ωστόσο πως, το ζευγάρι πολλές φορές έχει βγει πρώτο στη ζώνη του.

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 13,9
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 14,6
  • Mega: Πάμε Δανάη 4,3
  • ALPHA: T-live 6,7
  • Open: Ευτυχείτε 12,5
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 8,9

Επεισοδιακή έναρξη στους Κου Κου: Η Καραβάτου σε τραγική κατάσταση

Συναισθηματικά φορτισμένη η Κατερίνα Καραβάτου στην σημερινή έναρξη των Κου Κου λόγω, γιορτής - διαβάστε εδώ ποιοι άλλοι γιορτάζουν σήμερα! Οι συνεργάτες της εννοείται πως θα την αφήναν έτσι και της ετοίμασαν μια έκπληξη που της έφερε δάκρυα στα μάτια!

«Καλημέρα Κατερινάκι μου!», ακούστηκε η γλυκιά φωνή της μητέρας της και η Κατερίνα Καραβάτου άρχισε αυτόματα να κλαίει! «Μαμά σε παρακαλώ, δεν μπορώ!», αναφώνησε η παρουσιάστρια.

«Είναι και για μένα μια ιδιαίτερη ημέρα που είμαι μακριά, αλλά δεν θα μπορούσα να μην είμαι από τους πρώτους που θα ευχηθώ στο κοριτσάκι μου. Δεν θέλω να την βλέπω να συγκινείται. Ποιον περίμενες αγάπη μου να σε θυμηθεί τόσο πρωί, πέρα από τη μανούλα σου; Ποιον περίμενες;», αναρωτήθηκε η κυρία Κική και τα λόγια της τα επόμενα λεπτά δεν άφησαν τα δάκρυα της Κατερίνας να στεγνώσουν.

«Μαμά σε αγαπάω πάρα πολύ! Σ’ ευχαριστώ! Σ’ ευχαριστώ για τον τρόπο που μιλάς και στέκεσαι δίπλα μου», είπε κλαίγοντας η Κατερίνα Καραβάτου.