Τηλεθέαση (26/2): To MasterChef κατατρόπωσε House of Fame και Καφέ της Χαράς

Πρώτο και με διαφορά το ριάλιτι μαγειρικής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τηλεθέαση (26/2): To MasterChef κατατρόπωσε House of Fame και Καφέ της Χαράς

Το βράδυ της Παρασκευής η Prime Time ζώνη πήρε κανονική "φωτιά". Το MasterChef σε ένα φοβερό επεισόδιο κατάφερε να κατατροπώσει για τα καλά σε νούμερα τηλεθέασης το πρώτο live του House of Fame καθώς και το νέο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς.

Σε καθημερινή βάση, το Survivor κατέχει με διαφορά την πρώτη θέση στη μάχη της τηλεθέασης και έτσι το Star, έχοντας αυξήσει τις ημέρες προβολής του MasterChef έχει καταφέρει να κερδίσει με το μέρος του μερικές μέρες της εβδομάδας.

Η Παρασκευή είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα και η νίκη που πραγματοποίησε χθες βράδυ ο διαγωνισμός μαγειρικής είναι πολύ μεγάλη αφού κατάφερε να ξεπεράσει κατά πολύ το ολοκαίνουργιο House of Fame το οποίο έκανε το πρώτο live μετά από την αναβολή που είχε πάρει την περασμένη Παρασκευή λόγω της κακοκαιρίας.

MasterChef τηλεθέαση 26/2

Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν το MasterChef, το House of Fame και το Καφέ της Χαράς

Prime time

  • ANT1: Ήλιος 14,8
  • ΑΝΤ1: Το Καφέ της Χαράς 11,7
  • ΑΝΤ1: Οι Κληρονόμοι 6,3
  • STAR: MasterChef 5 31,1
  • ΣΚΑΙ: House of Fame LIVE 16,9
  • Mega: Ξύπνα Βασίλη 5,2
  • OPEN: Ράδιο αρβύλα 20,5
  • OPEN: Τα ταξίδια του Γκιούλιβερ 6,1
  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 11,2
  • ALPHA: Η Ρένα είναι οφσάιντ 4,2

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Τι είδαμε χθες (26/2) στο MasterChef

Νικητές για δεύτερη φορά οι Μπλε

Στο σημερινό επεισόδιο MasterChef οι παίκτες με αγωνία περίμεναν την τελική βαθμολογία τους για τα πιάτα που δοκίμασαν οι κριτές.

Ποια από τις δυο ομάδες κατάφερε να κερδίσει; Η απάντηση είναι: Οι Μπλε για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Η τελική βαθμολογία ήταν για τους Κόκκινους 150/180 και για τους Μπλε 170/180. Οι Μπλε κέρδισαν με μία διαφορά 20 βαθμών. Να θυμίσουμε πως στην προηγούμενη δοκιμασία αποχώρησης, έφυγε η Μαρία.

Νευρίασε ο Ιωάννης που βγήκε πρώτος υποψήφιος - «Δεν το περίμενα από τον Πάνο»

Χαμένοι για δεύτερη συνεχόμενη φορά οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που δεν τα κατάφεραν και έχασαν την ομαδική δοκιμασία στο Masterchef.

Ο Πάνος - που είχε βγει αρχηγός της ομάδας - όρισε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Ιωάννη αφού είχε την χαμηλότερη βαθμολογία για τα πιάτα του ενώ κράτησε την ασυλία για τον εαυτό του.

Ο Ιωάννης, αν κι ήθελε να φαίνεται ότι πήρε χαλαρά αυτήν την απόφαση, το πρόσωπό του άλλο μαρτυρούσε κι είπε: «Μαγειρικά είναι σωστή η απόφαση αλλά όταν κάποιον τον έχεις σώσει και τον αποκαλείς αδερφό… δεν το περίμενα.» Μάλιστα όταν τον αγκάλιασε ο Πάνος, έδειξε φανερά την αμηχανία του.

Από την άλλη η Μαρίνα σαν να χαιρόταν με αυτήν την εξέλιξη και είπε ότι όταν πήγε να χαιρετήσει τον Ιωάννη φαινόταν τσαντισμένος: «Είδες πόσο ωραία είναι να μπαίνεις σε αυτήν την διαδικασία;»