Δύσκολες στιγμές για την Νικολέττα Ράλλη - Θλίψη στο OPEN

Τα νούμερα τηλεθέασης μίλησαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες στιγμές για την Νικολέττα Ράλλη - Θλίψη στο OPEN

Πρεμιέρα στο OPEN έκανε χθες 25/9 η Νικολέττα Ράλλη με την εκπομπή Αυτό είναι Σαββατοκύριακο. Η παρουσιάστρια μετά από την γέννηση της κορούλας της επέστρεψε στην τηλεόραση και υποδέχτηκε με χαμόγελο του τηλεθεατές της.

Μετά το χαμόγελο όμως ξέσπασε σε κλάματα με τα δάκρυα να τρέχουν σαν νερό. «Να σας καλώς ορίσω… Με βλέπετε λίγο συγκινημένη, αυτό να ξέρετε έχει συμβεί από τότε που γέννησα το παιδί μου. Κλαίω με το παραμικρό. Δεν θα δείτε εκπομπή ενημέρωσης, θα μιλήσουμε μόνο για όμορφα πράγματα», ήταν μεταξύ άλλων τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας (δείτε βίντεο από την πρεμιέρα).

Πως τα πήρε όμως σε τηλεθέαση η Νικολέττα Ράλλη

Μονοψήφια ήταν τα νούμερα που σημείωσε σε τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό η Νικολέττα Ράλλη, με την εκπομπή Αυτό είναι Σαββατοκύριακο. Το κανάλι μπορεί να πίστευε πολύ στη νέα μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, όμως τα βρήκε σκούρα, με το 2,6% που είδε στα ποσοστά.

Βέβαια, να σημειώσουμε πως ακόμη είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε! Πολλές φορές έχουμε δει εκπομπές από μονοψήφια να κάνουν νούμερα "φωτιά".

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Καφέ της Χαράς 11,5
  • ΣΚΑΙ: Όλα Γκουντ 5
  • ΣΚΑΙ: Dot 9,5
  • STAR: Τα Φιλαράκια 12,3
  • Open: Αυτό είναι Σαββατοκύριακο 2,6
  • ALPHA: Καλύτερα δεν γίνεται 12,4
  • Mega: Τι λες τώρα 14,9

Οι δηλώσεις της Νικολέττας Ράλλη πριν την πρεμιέρα της στο OPEN

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τρίτης (14/9) η Νικολέττα Ράλλη, η οποία μίλησε για την νέα εκπομπή που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό στη ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Open.

Ο σταθμός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την αγαπημένη παρουσιάστρια και η ίδια δήλωσε έτοιμη για το νέο αυτό ξεκίνημα.

«Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πόσο έτοιμος είναι ο κόσμος για μια τελείως διαφορετική εκπομπή.

Δεν ήμουν ποτέ νουμεράκιας. Όλες οι εκπομπές που παίζουν το Σαββατοκύριακο σε αυτή τη ζώνη είναι επιπέδου Α1, δεν φοβάμαι όμως. Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης και ανταγωνισμού.

Το τελευταίο πράγμα που σε νοιάζει όταν έχεις γεννήσει είναι το σώμα σου και τα κιλά που έχεις πάρει. Η μητρότητα με έχει κάνει πιο αυστηρή, να καταλάβω τις πραγματικές προτεραιότητες και με έχει κάνει να εκτιμήσω τον ελεύθερο αλλά και τον χρόνο γενικότερα. Δεν ήταν ρομαντική η περίοδος της εγκυμοσύνης και θέλω να μάθω για ποιες ήταν», είπε χαρακτηριστικά.