Άσχημα νέα για την Μαρία Μπακοδήμου - Τι συνέβη;

Τι έδειξε η τηλεθέαση της Κυριακής 29/1 για την εκπομπή Γειά σου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα νέα για την Μαρία Μπακοδήμου - Τι συνέβη;

Μεγάλες αλλαγές έχουν γίνει στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, Γειά σου, την οποία παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου, για πρώτη σεζόν φέτος. Αφορμή των αλλαγών, ήταν η χαμηλά τηλεθέαση που σημείωσε από την πρώτη ημέρα που βγήκε στον αέρα του σταθμού.

Μετά λοιπόν τις αλλαγές τόσο στα πρόσωπα, όσο και στην θεματολογία, ειδικά τώρα που παίζουν πολύ Survivor All Star και έχουν δυνατά spoiler για κάθε επεισόδιο, έχουν γίνει διψήφια σε δυναμικό κοινό.

Τι συνέβη όμως χθες 29/1 στο Γειά σου της Μαρίας Μπακοδήμου

Το μεσημέρι της Κυριακής 29/1 ωστόσο, η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου έπεσε πάλι στα μονοψήφια, και έπεσε αρκετά σε σύγκριση με το Σάββατο 28/1 (δείτε εδώ) που είχαν καλεσμένη την μητέρα της Καρολίνας Καλύβα η οποία μίλησε για την σχέση της με τον Μπο.

Συγκεκριμένα, το Γειά σου του ΣΚΑΙ, σημείωσε 7,5% σε δυναμικό κοινό, ενώ σε τέταρτα έφτασε 7.9 - 8.6 - 7.4 - 7.5 - 7.5 - 6.2 - 7.5

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΣΚΑΙ: Γεια σου 7,5
  • OPEN: Λάβα 7,6
  • ALPHA: Καλύτερα δε γίνεται 15,1
  • ΕΡΤ: 2 στη 1 2,4
  • MEGA: Fishy 5,6

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Τι έλεγε για την τηλεθέαση της η Μπακοδήμου

«Είναι μία περίεργη χρονιά. Πρώτη φορά βλέπω να δουλεύουμε τόσο πολύ και να αποδίδει τόσο λίγο. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε».

«Δεν έχουμε δει ακόμα πολλές. Έρχονται πρόσωπα που αγαπάμε και θα θέλαμε να δούμε έτσι κι αλλιώς στην εκπομπή. Ενδεχομένως κάποια από αυτά να μας ταιριάξουν αλλά δεν είναι ακριβώς δοκιμαστικό», είχε πει η Μαρία Μπακοδήμου πριν γίνουν οι αλλαγές στην εκπομπή της.