"Σούσουρο" στους διαδρόμους του MEGA με την Αγγελική Νικολούλη - Τι συνέβη

Τα νούμερα τηλεθέασης μίλησαν...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αγγελική Νικολούλη είναι πολύ αγαπητή στο κοινό εξαιτίας της εκπομπής της στο κανάλι του MEGA, Φως στο Τούνελ, καθώς μέσα από αυτή έχει καταφέρει να δώσει λύσεις σε υποθέσεις εγκλημάτων που βασάνιζαν και συνεχίζουν να βασανίζουν για χρόνια την ελληνική κοινωνία.

Αυτό τις περισσότερες φορές έχει ως αποτέλεσμα να την παρακολουθούν εκατομμύρια κόσμος μέσα από τις οθόνες τους, με την ίδια να σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, κάτι που συνέβαινε ιδιαίτερα όσο ασχολούνταν με την υπόθεση της Πάτρας. Βέβαια, με την διαμάχη της με τον Αλέξη Κούγια και την απάντηση "κόλαφο" που του έδωσε, δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να το κάνει.

Τα νούμερα τηλεθέασης για το Φως στο Τούνελ της Παρασκευής 3/2

Τι έδειξαν, όμως, τα ποσοστά για την εκπομπή της Παρασκευής 3/2; Σε αντίθεση με άλλες φορές, λοιπόν, ενώ σημείωσε διψήφιο αριθμό, δεν ήταν πολύ μεγάλος και στο δυναμικό κοινό έφτασε το 14,6% συγκεκριμένα. Όσον αφορά τα τέταρτα, βέβαια, κατάφερε να αγγίξει μέχρι και το 17,9%.

Αναλυτικά τα τέταρτα:

  • 10,9
  • 8,4
  • 9,9
  • 14,8
  • 14,9
  • 16,7
  • 16,3
  • 17,5
  • 17,9
  • 16,3
  • 17,4

Οι αντιδράσεις στο Twitter για την χθεσινή εκπομπή

Το βράδυ της Παρασκευής 3/2 η εκπομπή Φως στο Τούνελ με παρουσιάστρια την Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του MEGA, για ακόμη μια εβδομάδα, όπως αναφέρθηκε ήδη. Αυτή την φορά μαζί με τους συνεργάτες της ασχολήθηκαν με την υπόθεση της Πάτρας.

Οι εξελίξεις για το θάνατο των 3 παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου τρέχουν ραγδαία, με τον Μάνο Δασκαλάκη να καταθέτει πριν από λίγες ημέρες σχετικά με τη δολοφονία της 9χρονης κόρης τους - διαβάστε εδώ απόσπασμα σοκ της κατάθεσης.

Κατά την διάρκεια λοιπόν της εκπομπής που μιλούσε για την Πάτρα, η Αγγελική Νικολούλη δέχτηκε ένα μακάβριο μήνυμα στον αέρα της εκπομπής, Το μήνυμα που έλαβε η εκπομπή «πάγωσε» το αίμα των συνεργατών της.

«Τώρα να δώσουμε σημασία σε αυτό; Είναι κατά το «Νικολούλη, ψόφα», όπως την άλλη φορά. Τώρα θα πεθάνω πριν την ώρα μου; Ούτε για πλάκα δεν είναι αυτό!», είπε μόλις διάβασε την απειλή που εκτοξεύτηκε στο πρόσωπό της.

«Μην δίνετε σημασία σε αυτά. Άκου θα πεθάνω πριν την ώρα μου, μια χαρά κορίτσι…», σχολίασε στη συνέχεια.

Φυσικά το γεγονός αυτό αλλά και η αντίδραση της Αγγελικής Νικολούλη σχολιάστηκε στο twitter. Πολλοί μίλησαν για την επική αντίδραση της με το που διάβασε την απειλή προς το πρόσωπο της, ενώ άλλοι θέλησαν να σχολιάσουν τις σοκαριστικές εξελίξεις της υπόθεσης της Πάτρας που μόνο οργή και θρήνο προκαλούν....

Για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο βρέθηκαν οι γονείς των 3 ανήλικων παιδιών που έφυγαν από τη ζωή τόσο γρήγορα και τόσο άδικα. Όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να λυθεί το κουβάρι και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.