Φάρμα: Ένταση με την ανάδειξη των δύο υπηρετών

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος έδειξε τη Μαρία Φραγκάκη και τον Θανάση Πάτρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα: Ένταση με την ανάδειξη των δύο υπηρετών

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στο συμβούλιο στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας μετά την επιλογή των δύο υπηρετών από τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο. Ο νέος αρχηγός αποφάσισε να κάνει υπηρέτες την Μαρία Φραγκάκη και τον Θανάση Πάτρα.

Η επιλογή του που ενόχλησε αρκετά ήταν αυτή της Μαρίας Φραγκάκη, η οποία πριν από λίγη ώρα τραυματίστηκε εξαιτίας ενός λάθους του Θανάση Πάτρα. Ο Στράτος Τζώρτζογλου καθώς και ο Θανάσης Πάτρας εξέφρασαν την έντονη διαφωνία τους με τον αρχηγό.

Την ίδια στιγμή ο Σάκης Τανιμανίδης εξήγησε στον Βασίλη πως αν επιλέξει τη Μαρία ως μία από τους δύο μονομάχους θα είναι σαν να στέλνει το «πρόβατο στη σφαγή». Παρόλα αυτά ο Βασίλης επέμεινε στην απόφασή του και δεν την πήρε πίσω, παρά τις αντιδράσεις των συμπαικτών του.

Η ένταση στο συμβούλιο της Φάρμας

«Ήρθα εδώ και έμαθα ότι είστε με έναν λιγότερο»

Στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας, ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέφθηκε τους παίκτες στο αγρόκτημα και φάνηκε να είναι έκπληκτος με την είδηση πως ο Ερωτόκριτος αποφάσισε πολύ ξαφνικά να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο παρουσιαστής δεν περίμενε να μάθει αυτά τα νέα και όπως είπε στους παίκτες μίλησε με τον Ερωτόκριτο και του αποκάλυψε πως μία στιγμή ήταν αρκετή για να τον κάνει να πάρει αυτή την απόφαση.

«Μου θυμίζετε κλασική ταινία θρίλερ που ξεκινάνε όλοι σαν μια χαρούμενη παρέα με γέλια και σε κάθε πλάνο κάποιος εξαφανίζεται. Ο Ερωτόκριτος, λοιπόν, όπως εσείς γνωρίζετε πριν από εμάς, τελείως αιφνιδίως, χθες το βράδυ αποφάσισε να φύγει για προσωπικούς λόγους.

Έτσι και γω ήρθα σήμερα εδώ και έμαθα ότι είστε ένας λιγότερος. Ο Εωρτόκριτος, από το λίγο που του μίλησα, είναι ένας πολύ ιδιαίτερος και χαρισματικός άνθρωπος που σίγουρα αφήνει το στίγμα του. Κάποιες μικρές λεπτομέρειες που περνούν απαρατήρητες μπορούν να έχουν μεγάλη επίδραση», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής της Φάρμας.

Φάρμα Τανιμανίδης