Masterchef 5 highlights 6/4: Το πλεονέκτημα του Παύλου, το silver award και ο παίκτης που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 highlights 6/4: Το πλεονέκτημα του Παύλου, το silver award και ο παίκτης που αποχώρησε

Γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές ήταν το χθεσινοβραδινό (6/4) επεισόδιο του Masterchef 5, από το πλεονέκτημα του Παύλου μέχρι και τον παίκτη που αποχώρησε, ενώ στο παιχνίδι πρόκειται να επιστρέψει ξανά ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Αυτά είναι τα 6/4 highlights του Masterchef 5

Άναυδοι όλοι με το πλεονέκτημα του Παύλου ως νικητής του Mystery Box

Στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef, οι επίδοξοι σεφ μπήκαν στην κουζίνα προκειμένου να ακούσουν και να βγάλουν εις πέρας την καινούργια δοκιμασία.

Αφού πρώτα τους ανακοίνωσαν πως έχουν για σήμερα να ετοιμάσουν τρία πιάτα σε δύο ώρες, οι τρεις κριτές αποκάλυψαν στον Παύλο το πλεονέκτημα που θα έχει, ως νικητής του Mystery Box.

Masterchef 5 πλεονεκτήματα Παύλου

Έτσι λοιπόν, ο Παύλος περνάει κατευθείαν στους 9, με τον ίδιο να είναι απόλυτα ασφαλής για την αποψινή δοκιμασία, ανεξάρτητα από την επιτυχία ή αποτυχία των πιάτων που θα φέρει στους κριτές.

Ο ίδιος βέβαια δήλωσε πως περίμενε να ακούσει κάτι πιο σοκαριστικό, αλλά ήταν αρκετά ενθουσιασμένος με την ασυλία του.

Σοκαρισμένοι οι παίκτες με το silver award

Η απόλυτη ανατροπή έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef, με την κριτική επιτροπή να ανακοινώνει το silver award, το οποίο κατάφερε και άφησε άναυδους όλους τους επίδοξους σεφ.

Συγκεκριμένα, η κριτική επιτροπή αποκάλυψε πως το silver award για αυτήν την φορά ήταν 10.000 ευρώ, με ένα όμως πολύ μεγάλο ρίσκο.

Masterchef 5 Σοκαρισμένοι οι παίκτες με το silver award

Όποιος έλεγε ναι στην δοκιμασία και συνέχιζε να ετοιμάζει το πιάτο του, κινδύνευε να φύγει στο τέλος της ημέρας, με τους παίκτες να βρίσκονται σε δύσκολη θέση αρχικά.

Ωστόσο, κανένας δεν επέλεξε να πάει στον εξώστη και να είναι απλά θεατής, αλλά όχι ρίσκαραν την θέση τους στον διαγωνισμό, διεκδικώντας το πολύ μεγάλο αυτό ποσό, με τον Παύλο ως νικητή του Mystery box να είναι ο μόνος που δεν κινδυνεύει.

Η Μαργαρίτα δήλωσε ότι θα ξοδέψει τα 10.000 ευρώ για τον γάμο της

Σοκαρισμένοι ήταν όλοι οι διαγωνιζόμενοι του Masterchef με την ανακοίνωση των κριτών για το silver award, με την Μαργαρίτα μάλιστα να αποκαλύπτει και πως πρόκειται να το αξιοποιήσει.

Η κριτική επιτροπή αποκάλυψε πως αυτήν την φορά το silver award ήταν.. 10.000 ευρώ, με όλους τους παίκτες να μένουν άφωνοι στο άκουσμα του ποσού!

Μάλιστα, κανένας δεν ανέβηκε στον εξώστη και όλοι ρίσκαραν να το διεκδικήσουν, ενώ ένας από αυτούς πρόκειται κιόλας να αποχωρήσει.

Η Μαργαρίτα, μεταξύ των άλλων, μόλις άκουσε το ποσό, αποκάλυψε ότι πρόκειται να το.. αφιερώσει ολοκληρωτικά στον γάμο της ενώ δήλωσε πως για κουμπάρο θέλει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο!

Ο συγκεκριμένος κριτής και η Μαργαρίτα έχουν ξανά αναφερθεί και παλιότερα στο συγκεκριμένο θέμα, με τον ίδιο να μην σταματά να την πειράζει με το χιούμορ και τις ατάκες του!

Η Μαργαρίτα κέρδισε τα 10.000 ευρώ στο silver award

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι του Masterchef έμειναν με το στόμα ανοιχτό με την ανακοίνωση των κριτών για το silver award.

Η κριτική επιτροπή αποκάλυψε πως αυτήν την φορά το silver award ήταν.. 10.000 ευρώ, με όλους τους παίκτες να μένουν άφωνοι στο άκουσμα του ποσού!

Καλεσμένος των κριτών, για τη δοκιμή των προσπαθειών της δεκάδας του διαγωνισμού, ο Αθηναγόρας Κωστάκος, ένας από τους αγαπημένους chef των κριτών.

Νικήτρια του Silver award η Μαργαρίτα η οποία είναι πλέον πλουσιότερη κατά 10,000 ευρώ. Τα χειρότερα πιάτα στο τεστ δημιουργικότητας είχαν η Λία, η Μαρία και ο Νίκος.

Masterchef χειρότερα πιάτα silver award

Αποχώρησε ο Νίκος Σκορδάκης

Η χειρότερη προσπάθεια ήταν αυτή του Νίκου Σκορδάκη που αποχώρησε από το MasterChef!