Masterchef 5: Σοκαρισμένοι οι παίκτες με το silver award

Έγινε η απόλυτη ανατροπή!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Σοκαρισμένοι οι παίκτες με το silver award

Η απόλυτη ανατροπή έγινε στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef, με την κριτική επιτροπή να ανακοινώνει το silver award, το οποίο κατάφερε και άφησε άναυδους όλους τους επίδοξους σεφ.

Συγκεκριμένα, η κριτική επιτροπή αποκάλυψε πως το silver award για αυτήν την φορά ήταν 10.000 ευρώ, με ένα όμως πολύ μεγάλο ρίσκο.

Masterchef 5 Σοκαρισμένοι οι παίκτες με το silver award

Όποιος έλεγε ναι στην δοκιμασία και συνέχιζε να ετοιμάζει το πιάτο του, κινδύνευε να φύγει στο τέλος της ημέρας, με τους παίκτες να βρίσκονται σε δύσκολη θέση αρχικά.

Ωστόσο, κανένας δεν επέλεξε να πάει στον εξώστη και να είναι απλά θεατής, αλλά όχι ρίσκαραν την θέση τους στον διαγωνισμό, διεκδικώντας το πολύ μεγάλο αυτό ποσό, με τον Παύλο ως νικητή του Mystery box να είναι ο μόνος που δεν κινδυνεύει.

MasterChef 5: Δεν εμφανίστηκε στους ΚουΚου ο Ιωάννης λόγω των επιστροφών στο παιχνίδι

O Ιωάννης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε το Σάββατο από το MasterChef 5 και όπως ήταν αναμενόμενο, σήμερα θα τον βλέπαμε στην πρωινή εκπομπή του Star, Στην φωλιά των ΚουΚου. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνέβη και η Κατερίνα Καραβάτου εξήγησε πως ευθύνεται η διαδικασία των επιστροφών.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα δούμε να μπαίνουν στο παιχνίδι ξανά παίκτες που έχουν αποχωρήσει, γεγονός που πάντα δημιουργεί εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες που ήδη βρίσκονται μέσα στο σπίτι. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως ένα από τα πρόσωπα που θα επιστρέψουν στο παιχνίδι είναι και η Μαρίνα, ενώ όπως όλα δείχνουν στο παιχνίδι επιστρέφει και ο Ιωάννης.

«Να πούμε ότι ο Ιωάννης θα είναι εδώ τις επόμενες ημέρες. Ξέρετε ότι υπάρχουν επιστροφές στο MasterChef, οπότε αυτή η διαδικασία, όπως αντιλαμβάνεστε, καθόρισε και το δικό μας πρόγραμμα», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.