Μεσάνυχτα: Καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη ο Γιώργος Καλλιακμάνης και ο Mike

Όλα όσα θα δούμε αύριο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μεσάνυχτα: Καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη ο Γιώργος Καλλιακμάνης και ο Mike

Αύριο, Τετάρτη 19 Μαΐου, τα “Μεσάνυχτα” και η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενούν τον Mike και τον Γιώργο Καλλιακμάνη. Ο Πρόεδρος των αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής μιλά για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά που συντάραξε το Πανελλήνιο και την αύξηση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα.

Κοντά μας και ο Mike. Ο τραγουδιστής σχολιάζει την εμφάνιση της συντρόφου του, Έλενας Τσαγκρινού, στους ημιτελικούς της Eurovision όπου εκπροσωπεί την Κύπρο και μιλά με τρυφερά λόγια για εκείνη.

Αναφέρεται στην γνωριμία τους και αποκαλύπτει πως όταν έδινε τη μάχη με τον καρκίνο, εκείνη στάθηκε στο πλευρό του. Με χιούμορ και χαμόγελο μιλά για την προσωπική του ιστορία δηλώνοντας τυχερός που πριν χρόνια η βιολογική του μητέρα τον έδωσε για υιοθεσία.

Δείτε το trailer της εκπομπής Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη

Στο μεταξύ, η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται σε συζητήσεις με το Mega για την πρωινή ζώνη

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη, μιας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, φαίνεται πως η αγαπημένη παρουσιάστρια ετοιμάζεται να πάει στην πρωινή ζώνη του Mega.

Η Ελεονώρα Μελέτη πέρασε από 40 κύματα φέτος στον ALPHA, μετά την πρόωρη αυλαία που έριξε που η εκπομπή της, Ώρα για Μελέτη και τις συνεχόμενες αλλαγές στην ώρα προβολής της βραδινής εκπομπής της, «Μεσάνυχτα»,

Μάλιστα, η παρουσιάστρια μέσα από τη ριαδιοφωνική της εκπομπή είχε σχολιάσει με πολύ αρνητικό τρόπο το γεγονός ότι κάθε εβδομάδα βλέπει την εκπομπή της να μεταφέρεται ακόμα πιο αργά στην late night ζώνη.

Όπως αναφέρει λοιπόν το ρεπορτάζ, υπάρχουν σκέψεις, η Ελεονώρα Μελέτη να αναλάβει τρίωρη εκπομπή infotainment, η οποία θα μεταδίδεται από τις 10:00 έως τις 13:00 ή από τις 09:00 έως τις 12:00 δίνοντας την σκυτάλη στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, ενώ μετά θα ακολουθεί η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ελεονώρα Μελέτη Mega

Η οριστικοποίηση της απόφασης αυτής πρόκειται να παρθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ ακόμα απομένει να δούμε ποια θα είναι η ακριβής ώρα που θα μεταδίδεται η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Όσο για την Δανάη Μπάρκα το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει από το καθημερινό πρόγραμμα, αναλαμβάνοντας το Σαββατοκύριακο με νέα εκπομπή.