Φάρμα: Αποχώρησε η Φένια Τσικιτίκου

Δεν κατάφερε να κερδίσει καμία μονομαχία απέναντι στη Μαρία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα: Αποχώρησε η Φένια Τσικιτίκου

Στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας, Φένια και Μαρία ρίχτηκαν στη μάχη για να κρατήσουν τη θέση τους στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο η νεαρή χορεύτρια ήταν αυτή που αναγκάστηκε να δει την πόρτα της εξόδου, μία εβδομάδα μετά την αποχώρηση της δίδυμης αδερφής της.

Η Φένια πάλεψε και για την αρχηγία μαζί με την Κυριακή αλλά δεν τα κατάφερε ενώ στη συνέχεια, η Μαρία την επέλεξε ως μονομάχο καθώς θεώρησε πως είναι κουρασμένη και πως μπορεί να τη νικήσει ευκολότερα.

Όπως όλα δείχνουν είχε δίκιο καθώς η Φένια ηττήθηκε σε όλα τα αγωνίσματα της μονομαχίας και άφησε πίσω της τη Φάρμα.

Η αποχώρηση της Φένιας από τη Φάρμα

«Στη Φάρμα ήμουν ο εύκολος στόχος»

Το πρωί του Σαββάτου, ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε καλέσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη Φάρμα εξηγώντας πως ήταν ο εύκολος στόχος για πολλούς παίκτες μέσα στο παιχνίδι.

«Όλα τα παιδιά είναι καλά με τις διαφοροποιήσεις τους. Ο Μπιλάκος βλέπει παντού εχθρούς, είναι ο πιο φοβισμένος, γι’ αυτό κάνει συνέχεια γυμναστική. Αυτό σε άλλους προκαλεί θυμό, σε άλλους γέλιο.

Ο νούμερο ένας στόχος από την αρχή ήμουν εγώ. Είχαν χωριστεί τα πράγματα σε αυτούς που ήταν διάσημοι και σε αυτούς που δεν ήταν διάσημοι. Ήμουν ο πιο εύκολος στόχος. Αυτό που δεν έχει φανεί ήταν η δουλειά που κάναμε στο κτήμα. Και ο Μιχάλης ήταν εύκολος στόχος, ήμασταν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τον χαμό της μαμάς μου τον Νοέμβριο, ήθελα να ξεπεράσω τα όριά μου. Ο δεύτερος λόγος ήταν ο γιος μου ο Αλκιβιάδης», είπε χαρακτηριστικά ο Στράτος Τζώρτζογλου.