Masterchef 5: Μπήκαν μέσα όλοι οι παλιοί παίκτες - Συγκινήθηκαν Μαργαρίτα και Διονύσης

Βαρύ αλλά ευχάριστο το κλίμα στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Μπήκαν μέσα όλοι οι παλιοί παίκτες - Συγκινήθηκαν Μαργαρίτα και Διονύσης

Πολύ συγκινητικό αναμένεται το αποψινό και προτελεύταιο επεισόδιο του Masterchef, στο οποίο μπήκαν όλοι οι παλιοί παίκτες του ριάλιτι.

Μαργαρίτα και Διονύσης είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στην τέταρτη δοκιμασία και να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή μετα πιάτα τους.

Οι δύο φιναλίστ μπήκαν λοιπόν μέσα στην κουζίνα, με την τους τρεις κριτές να είναι άκρως γοητευτικοί με τα μαύρα κουστούμια τους. Μάλιστα, προκειμένου να ελαφρύνουν το αγχωτικό κλίμα, έκαναν και μερικά αστειάκια τύπου ότι.. μοιάζουν σαν γαμπροί, με τον Σωτήρη Κοντιζά μάλιστα να ζητά να τους παντρέψει ο Διονύσης.

Αμέσως μετά, όμως, ήρθε η όμορφη έπληξη, η οποία φυσικά ήταν η επιστροφή σχεδόν όλων των παλιών διαγωνιζόμενων, με τους δύο φιναλίστ να είναι άκρως συγκινημένοι. Δείτε εδώ στο μεταξύ, όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

Η επιστροφή των παλιών παικτών στο Masterchef

«Θέλω νικήτρια του MasterChef 5 τη Μαργαρίτα»

Στην εκπομπή Ευτυχείτε παραχώρησε συνέντευξη ο Ιωάννης Αυλωνίτης, ο οποίος μίλησε για τους δυο φιναλίστ του MasterChef 5, αποκαλύπτοντας πως θέλει για νικήτρια την Μαργαρίτα.

Πάντως, δεν κάνει εντύπωση που δεν είπε το όνομα του Διονύση, καθώς μπορεί στην αρχή να ήταν κολλητοί φίλοι, ωστόσο ειδικά μετά την αποχώρηση του, τα καρφιά που πέταξε στον φιναλίστ, ήταν πολλά.

«Θέλω νικήτρια τη Μαργαρίτα. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, από τις οντισιόν, είχα πει στη Μαργαρίτα και τον Διονύση “πάρτε το, το αξίζετε”. Βέβαια, από αυτά τα δύο άτομα θέλω πιο πολύ να το πάρει η Μαργαρίτα γιατί θέλω πολύ να είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef. Μέσα στο παιχνίδι την έβλεπα να ασχολείται μόνο με τη μαγειρική και τίποτα άλλο. Ο Διονύσης ασχολήθηκε και με άλλα πράγματα πέρα από τη μαγειρική, ίντριγκες, τσακωμούς και θεωρώ δεν θα είναι δίκαιο απέναντι στη Μαργαρίτα».

«Έχω πολύ καλές σχέσεις και με την Ανούς και με τον Διονύση. Ξέρω ότι τα παιδιά είναι καλά αυτή η στιγμή. Αν το προχωρήσουν, δεν θα έλεγα όχι στο να είμαι κουμπάρος. Με τη Μαρία δεν είχαμε τίποτα παραπάνω από φιλικό. Όσο ήμουν εγώ στον διαγωνισμό, έβλεπα μια άψογη σχέση μεταξύ των κριτών, με πολλά πειράγματα μεταξύ τους».