Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (13/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, μιας και μία νέα κατάθεση έρχεται να κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη για τον Δούκα στη δίκη του.

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 φέτος ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές, ωστόσο η αλήθεια είναι πως τα νούμερα τηλεθέασης έχουν αρχίσει να σημειώνουν σημαντική πτώση.

Τι θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες (13/10)

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 11

Η κατάθεση της Ασπασίας και του αστυνόμου Σπανού, στριμώχνει τον Δούκα κι εμπλέκει τους Άβαντες. Ο Ακύλας εξοργίζεται με τον Θανόπουλο που δεν ακολουθεί το σχέδιο και αποκαλύπτει στον Δούκα πως κινδυνεύει να καταδικαστεί και για τους φόνους των εισαγγελέων.

Θα δεχτεί ο Δούκας τη λύση που του προτείνει; Ο Πέτρος, με τη βοήθεια της Ασημίνας, μοιράζει παράνομες εφημερίδες όταν αναγκάζονται να κρυφτούν στο μαγαζί του Νικηφόρου για να διαφύγουν απ’ την αστυνομία. Θα συλληφθούν;

Η Ζωή υποψιάζεται τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους ήρθαν στο Διαφάνι, ενώ η Ελένη με τις υπόλοιπες γυναίκες σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους. Η Αιμιλία μοιράζει τιμωρίες στα παιδιά, προκαλώντας αναταραχή στις μανάδες τους, κι έρχεται σε σύγκρουση με την αδελφή της, Ζωή.

Ο Ζάχος προσπαθεί να προσαρμοστεί στο χωριό και να πείσει την Ελένη για τις ειλικρινείς προθέσεις του, παρά τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν.

Η Δρόσω δέχεται την πρόσκληση του Λευτέρη για σινεμά, αλλά εκεί θα έχει μια αναπάντεχη συνάντηση. Η Κορίνα υποψιάζεται πως ο Μελέτης κάτι της κρύβει μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και αποφασίζει να το ανακαλύψει.

Σε θανάσιμο κίνδυνο ο Κωνσταντής – Ο Ακύλας τον θέλει νεκρό

Τίποτα δεν μένει κρυφό για πολύ καιρό στις Άγριες Μέλισσες και από ένα τυχαίο γεγονός αποκαλύπτεται ο κρυφός δεσμός της Ζωής και του Κωνσταντή στον πιο λάθος άνθρωπο: τον Ακύλα Μεγαρίτη, που θολωμένος από θυμό και ζήλια, ορκίζεται να τους κάνει να υποφέρουν… μέχρι θανάτου!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Για τη Ζωή Μεγαρίτη ο γάμος της με τον Ακύλα είναι μια φυλακή! Το διαζύγιο που του είχε ζητήσει ήταν το πρώτο βήμα για την ελευθερία της, αλλά αμέσως η χαρά μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν έμαθε για την αποφυλάκισή του. Το μίσος και η απέχθεια που νιώθει για εκείνον διαδέχεται ο φόβος για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει το αρρωστημένο του μυαλό. Την ώρα που η ζωή της Ελένης γίνεται ξανά κόλαση.

Ο Κωνσταντής αποτέλεσε για εκείνη τη μόνη διέξοδο για να νιώσει και πάλι γυναίκα! Και παρόλο που η Ζωή κρύβει τη σχέση της με τον Κωνσταντή, από την άλλη η κόρη της, η Κορίνα, ξέρει πως η μητέρα της έχει παράνομο δεσμό και συνεχώς την απειλεί πως θα το αποκαλύψει στον Ακύλα. Μέσα σε όλα, η μετακόμιση της οικογένειας Μεγαρίτη φέρνει κι άλλες φουρτούνες στη Ζωή, η οποία αντιμετωπίζεται με δυσπιστία εξαιτίας του άντρα της και της αδελφής της, της Αιμιλίας, με την οποία συνεχώς καβγαδίζουν… για τις εξωσυζυγικές περιπέτειες της Ζωής.

Στο μεταξύ η γυναίκα του Ακύλα καταλαβαίνει τον λόγο που μετακόμισαν στο Διαφάνι και προσπαθεί να αποτρέψει τα χειρότερα που βλέπει να έρχονται. Συνεχίζει τις κρυφές συναντήσεις της με τον Κωνσταντή, τον οποίο και εμπιστεύεται απόλυτα! Ετσι του κάνει μια σημαντική αποκάλυψη για εκείνη που έχει σχέση με τον Αχιλλέα και τη φυλάκιση του Ακύλα! Την ίδια ώρα η Κορίνα βρίσκει ένα σημαντικό στοιχείο που ενισχύει τις υποψίες της πως η μητέρα της έχει εραστή και θυμωμένη αποκαλύπτει τα πάντα στον πατέρα της! Επίσης, παίκτρια του GNTM 4 εμφανίστηκε στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Ακύλας υποδύεται πάλι τον ήρεμο και ψύχραιμο άντρα και πείθει την κόρη του πως έχει καταλάβει λάθος, όμως το βλέμμα του «καρφώνει» τη Ζωή! Οταν μένουν οι δυο τους, εκείνος φροντίζει να της κάνει ξεκάθαρο πως αν ανακαλύψει πως έχει άλλον θα σκοτώσει και την ίδια και τον άλλον άντρα! Η Ζωή τρέμει στην ιδέα τού να πάθει κάτι ο Κωνσταντής, ενώ ο Ακύλας βάζει λυτούς και δεμένους να βρουν τον εραστή της γυναίκας του! Ολα όμως θα ανατραπούν όταν μάθει πως είναι ο γιος του Δούκα Σεβαστού!

Ο Λευτέρης Μεγαρίτης από την αρχή έδειξε πως οι σχέσεις με τον πατέρα του βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί, ενώ είναι τελείως αντίθετος με τα ακραία πιστεύω του. Ο νεαρός Μεγαρίτης αναγκάζεται από τον πατέρα του να βρει δουλειά στη Νομαρχία στο τμήμα του πολιτισμού και η γνωριμία του με τη Δρόσω, αλλά και το γεγονός ότι εκείνη είναι τραγουδίστρια, τους φέρνει πιο κοντά και εκείνος προσπαθεί να τη βοηθήσει να κάνει καριέρα στο θέατρο. Από την άλλη, τραγικές ώρες για Λάμπρο, Μπάμπη και Προκόπη.

Παράλληλα ο εξορισμός του Λάμπρου στη Λέρο τους φέρνει σε αντιπαράθεση, με τον Λευτέρη να είναι σίγουρος πως ο πατέρας του δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Σύντομα όμως ανακαλύπτει ένα στοιχείο που ενοχοποιεί τον Ακύλα για τη δίωξη του Λάμπρου και ενημερώνει τη Δρόσω, που με τη σειρά της το λέει στην Ελένη.

Η Σταμίρη είναι πια σίγουρη πως ο Μεγαρίτης κρύβεται πίσω από τη δίωξη του Λάμπρου και παίρνει την απόφαση ν’ αντιμετωπίσει τον εχθρό… εκ των έσω, δηλαδή με τη βοήθεια του Λευτέρη που φροντίζει να την ενημερώνει για ό,τι μαθαίνει προκειμένου να εξοντώσουν τον Ακύλα! Παράλληλα, η Ελένη με τη βοήθεια του Νέστορα μπαίνει μυστικά στην ΕΣΤΙΑ για να μαζέψει περισσότερες πληροφορίες, ενώ Ασημίνα και Δρόσω ενημερώνουν το καφενείο ποιος κρύβεται πίσω από τη δίωξη του Λάμπρου.

Η Πηνελόπη με την επιστροφή της από το Παρίσι έχει δείξει ένα πρόσωπο τελείως διαφορετικό από αυτό που την είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Εχει γίνει δυναμική, σκληρή και αποφασισμένη να εκδικηθεί για τον άδικο θάνατο του Αλέξη Γραμματικού. Αφήνει πίσω της ό,τι συναίσθημα έχει τόσο για τον πατέρα της όσο και για τον Μελέτη και το μόνο που θέλει είναι να τιμωρηθούν και να πληρώσουν για όσα έχουν κάνει. Ωστόσο, βγαίνει και η απόφαση του δικαστηρίου για τον Δούκα Σεβαστό

Από τη μια καταδικάζει με τα όσα δηλώνει στο δικαστήριο τον Δούκα και από την άλλη θέλει να κάνει τον πρώην αγαπημένο της και ξάδελφό της να υποφέρει! Ετσι βάζει στόχο να διαλύσει τον αρραβώνα του με την Κορίνα. Αφού γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει πως ο πεθερός του Μελέτη είναι ο αδελφός του άντρα που σκότωσε τον Μιλτιάδη, στη συνέχεια αποφασίζει να αποκαλύψει στην Κορίνα όλη την αλήθεια για τη σχέση της μαζί του. Το σοκ για την Κορίνα είναι τεράστιο!

Νιώθει απαίσια όταν ακούει πως ο αρραβωνιαστικός της είχε ερωτικές σχέσεις με την πρώτη του ξαδέλφη και θυμωμένη τα λέει στον πατέρα της. Μόνο που η αντίδραση του Ακύλα δεν είναι αυτή που περίμενε…