Top Chef: Φαβορί αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Δεν το περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Top Chef: Φαβορί αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Μια ακόμη αποχώρηση παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης (14/10) στο Top Chef. Οι τρεις κριτές βρέθηκαν απέναντι στον Δημήτρη Τσίκιλη και την Αγάπη Μιχελή καθώς ήταν οι δύο υποψήφιοι.

Μετά λοιπόν από μια αρκετά δύσκολη δοκιμασία, οι τρεις κριτές αποφάσισαν πως ο παίκτης που πρέπει να επιστρέψει σπίτι του και να αποχαιρετήσει το ριάλιτι μαγειρικής ήταν ο Δημήτρης Τσίκιλης, τον οποίο μάλιστα πρωτογνωρίσαμε μέσα από το MasterChef.

«Όλα καλά σεφ. Αυτή είναι η ζωή έχε τα πάνω της και τα κάτω της. Στεναχωριέμαι που στεναχωριέται τώρα η Αγάπη. Υπήρξε μεγάλη τιμιότητα, μαγειρικός σεβασμός και είναι άξια η κατάσταση για όλους μας» είπε χαρακτηριστικά ο επίδοξος σεφ. Για το Top Chef στο μεταξύ μίλησε και ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Top Chef φαβορί αποχώρησε από τον διαγωνισμό

«Δεν βλέπω Big Brother και Top Chef»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (18/9) ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δεν παρακολουθεί τα προγράμματα του ΣΚΑΪ, Big Brother και Top Chef.

Λίγες μετά την πρεμιέρα του, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε σε όλα τα πρόσωπα του τηλεοπτικού τοπίο και έκανε ένα ιδιαίτερο σχόλιο για την τηλεοπτική επιστροφή της Μαρίας Ηλιάκη.

«Δεν με δυσκολεύει κάτι. Αυτό που με προβληματίζει ότι έχει φύγει η ψυχαγωγία, είναι πολλά τα κοινωνικά θέματα και μπορεί να έχουμε πάρει την απόφαση να είμαι μόνο ψυχαγωγικοί, αλλά πολλές φορές σκέφτομαι “θα βγεις και θα χορέψεις στην εκπομπή ενώ έχουν γίνει όλα αυτά στον κόσμο;”

Η “βασίλισσα” επέστρεψε και είναι η Ελένη. Για την Κατερίνα Καινούργιου χαίρομαι για την επιτυχία της. Η Μαρία Ηλιάκη άργησε να επιστρέψει. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει ένας νικητής στο τέλος της σεζόν. Είναι μοιρασμένα τα πράγματα. Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση, γιατί να δω Big Brother; Δεν βλέπω ούτε Top Chef», είπε χαρακτηριστικά.