The 2night Show: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Έχει να γίνει χαμός με τις αποκαλύψεις τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The 2night Show: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο The 2night Show την εντυπωσιακή Ζόζεφιν που μαγνητίζει με την παρουσία και τη φωνή της. Η Ζόζεφιν μιλάει για την πολυπόθητη συνεργασία της με τον Γιώργο Σαμπάνη, συγκινείται όταν θυμάται τον καλό της φίλο Mad Clip και περιγράφει ποιο κομβικό γεγονός της καριέρας της την έκανε να κλαίει για δύο ολόκληρες ώρες.

Εξηγεί για ποιο λόγο δε θέλει να μιλάει δημόσια για την προσωπική της ζωή και παρουσιάζει, μαζί με τη χορευτική της ομάδα, το ολοκαίνουργιο τραγούδι της. Τέλος, «αντιμετωπίζει» τον μικρό Σπύρο Ντούγια με τις αφοπλιστικές ερωτήσεις του και μας χαρίζουν απολαυστικές στιγμές.

Στην παρέα του «The 2night Show», έρχεται και ο Νίκος Μακρόπουλος. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής μιλά ανοιχτά στον Γρηγόρη για τον τρόπο που πάλεψε τα πάθη του, αλλά και τον λόγο που πήρε την απόφαση να μην ξαναπεί ψέματα στη ζωή του. Με ποιον δημιουργικό τρόπο κατάφερε να μην «τρελαθεί» όταν έμεινε στο σπίτι, λόγω της καραντίνας;

Ποια είναι η σχέση του με τον γιο του, που τον στερήθηκε τα πρώτα χρόνια της ζωής του; Θα τον δούμε, ξανά, στα σκαλιά της εκκλησίας; Τέλος, μιλάει με ενθουσιασμό για τη συνεργασία του με τον Σταμάτη Γονίδη και τον απολαμβάνουμε να τραγουδάει ζωντανά μεγάλες επιτυχίες του, αλλά και το νέο του τραγούδι, που περιγράφει μια αληθινή ιστορία.

Το trailer του αποψινού The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Πήγε στο The 2night show και ξέσπασε - «Νόμιζαν ότι έχω βύσμα τον Γιώργο Παπαδάκη»

Στο πλατό της εκπομπής «The 2night show», βρέθηκε καλεσμένος ο Λάζος Μαντικός όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το πως βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ως ρεπόρτερ αλλά και για άλλα περιστατικά ταμ οποία έχουν γίνει viral ανά καιρούς με εκείνον πρωταγωνιστή.

«Τελείωσα την σχολή δημοσιογραφίας και ξεκίνησε η περίοδος της πρακτικής. Εγώ ήθελα να δουλέψω εξ’ αρχής στον Γιώργο Παπαδάκη γιατί τον έβλεπα από μικρός. Μου είπαν ότι θα κάνω πρακτική στο δελτίο ειδήσεων αλλά εγώ ήθελα Παπαδάκη.

Μου είπαν ότι δεν θέλουν για εκεί άτομα και κάποιες φορές τα φέρνει έτσι στη ζωή κι έναν άνθρωπο που θέλεις να τον δεις, τον συναντάς. Σε μια παρουσίαση βιβλίου του καθηγητή μου, ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ομιλητής και λέω Λάζο ή τώρα ή ποτέ, του μιλάς. Του μίλησα και μου είπε πως θέλουν άτομα»

«Πήρα λεωφορείο και μετρό και πήγα στα στούντιο ΚΑΠΑ. Με πήγε ο Γιώργος Παπαδάκης στο control κι είπε από εδώ είναι ο Λάζος Μαντικός και θα ξεκινήσει πρακτική. Όλοι νόμιζαν πως είμαι ανιψιός, συγγενής ή έχω βύσμα τον Παπαδάκη. Όταν πέρασε ο καιρός, κατάλαβαν ότι δεν είναι έτσι.»