Απόψε 2/1 στο MEGA το μεγάλο φινάλε της σειράς Κομάντα και Δράκοι

Μην το χάσετε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απόψε 2/1 στο MEGA το μεγάλο φινάλε της σειράς Κομάντα και Δράκοι

Η νεανική, μεταφυσική ιστορία «Κομάντα και Δράκοι», που έχει αγαπηθεί από το Twitter, με την πρωτότυπη γραφή και ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη του Θοδωρή Παπαδουλάκη, ολοκληρώνεται απόψε, Κυριακή 2/1 στις 22:30, στο MEGA.

Αυτό είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Κομάντα και Δράκοι

(Κυριακή 2 Ιανουαρίου) - Τίτλος: «Το Πεπρωμένο»

Στη σπηλιά όπου η αόρατη δύναμη αναβλύζει πιο δυνατή από ποτέ, κορυφώνεται η επέτειος των 100 χρόνων από το προηγούμενο μακελειό. Με τον Δρακο-Μιχάλη και τον Δρακο-Στρατή να τους ακολουθούν στενά, η Ίρις, με τα παιδιά και τη Ναυσικά προσπαθούν να προλάβουν τον Μπάμπα Μπομπ.

Όμως, ένα νέο ξέσπασμα της αόρατης δύναμης τους εμποδίζει να προχωρήσουν και αφήνει πίσω της τον Αλέξανδρο αναίσθητο. Στην προσπάθειά της να βοηθήσει τον μικρό της αδελφό, η Ναυσικά χωρίζεται από τους υπόλοιπους, ακριβώς τη στιγμή που τους εντοπίζουν ο Δρακο-Μιχάλης και ο Δρακο-Στρατής.

Η αόρατη δύναμη έχει πλέον ξυπνήσει για τα καλά, οδηγώντας τους χωριανούς σε μάχη μέχρι τελικής πτώσης, σύμφωνα με την παλιά παράδοση του πετροπολέμου. Μνήμες από προηγούμενα ξεσπάσματα της βεντέτας ξυπνούν και πλέον τίποτα δε φαίνεται ικανό να σταματήσει τους αφιονισμένους Δρακάκηδες και Καζάκηδες. Πίσω στη σπηλιά, ο Δρακο-Μιχάλης ακινητοποιεί την Ίριδα και τη Λουλού και απάγει τον Ντόντο και τον Γιώργο. Ο Βασίλης τους παρακολουθεί και επεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή, ενώ όλοι βρίσκονται υπό την απειλή όπλων των ΕΚΑΜ.

Ο Αναστασάκης συνιστά ψυχραιμία, όμως, η αόρατη δύναμη έχει πλέον γιγαντωθεί και αλωνίζει μέσα και έξω από τη σπηλιά. Οι σφαίρες και οι πέτρες πέφτουν βροχή. Ο Γιώργος και ο Ντόντος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τη σταματήσουν και εκπληρώνουν, επιτέλους, το πεπρωμένο τους.

Ποιος είναι ο Ντόντος που τράβηξε όλα τα βλέμματα

Ένας από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές, είναι ο Λευτέρης Κοκογιανάκης ο οποίος είναι νεαρός ΑμεΑ και παρόλο που δεν έχει σπουδάσει υποκριτική έχει καταφέρει να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του με το πόσο καλά υποδύεται τον χαρακτήρα του Ντόντου.

Ακόμη και στο 3/10 επεισόδιο, ο Λευτέρης αποθεώθηκε από το twitter! Τα περισσότερα tweets αφορούσαν την υποκριτική του ικανότητα, αλλά και τον μοναδικό του χαρακτήρα. Ποιος είναι όμως στα αλήθεια ο "Ντόντος";

Κομάντα και Δράκοι twitter

Κομάντα και Δράκο Ντόντος

Κομάντα και Δράκο Λευτέρης

Κομάντα και Δράκο ηθοποιός ΑμεΑ

Κομάντα και Δράκο mega twitter