Φάρμα 2: Ποιον συμπαίκτη της άφησε αρχηγό η Σάσα Μπάστα;

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Ποιον συμπαίκτη της άφησε αρχηγό η Σάσα Μπάστα;

Πριν από λίγο ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο της Φάρμας όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1. Όπως είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα η Σάσα Μπάστα ήταν εκείνη η οποία αποχώρησε από το reality.

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια, θέλησε να αφήσει ένα γράμμα, το οποίο έδωσε στους υπόλοιπους παίκτες ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Μεταξύ άλλω, η Σάσα Μπάστα όρισε επίσης ως νέο αρχηγό την Αγγελική Ηλιάδη, με την οποία ήρθε πολύ κοντά στο σπίτι της «Φάρμας».

Από την άλλη, η Αγγελική Ηλιάδη έπρεπε με τη σειρά να διαλέξει έναν ευνοούμενο για αυτή την εβδομάδα, ο οποίος μπορεί να επισκέπτεται το σπίτι του αρχηγού. Η Αγγελική Ηλιάδη επέλεξε τον Γρηγόρη με τον οποίο έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Η ανακοίνωση της Σάσας Μπάστα λίγο πριν αποχωρήσει από την Φάρμα 2

Νέα "ακατάλληλα" πλάνα μεταξύ Ηλιάδη και Γρηγόρη - Είναι πλέον ασυγκράτητοι

Χαμός έχει επικρατήσει με τα καυτά πλάνα μεταξύ της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γρηγόρη Αναστασιάδη στην Φάρμα, με τους δύο παίκτες να είναι πλέον ασυγκράτητοι!

Στο αποψινό (28/12) μάλιστα επεισόδιο, το ζευγάρι βρίσκονταν μέσα στο δωμάτιο ξαπλωμένοι και φιλιόντουσαν, παρόλο που δίπλα τους ήταν μερικοί συμπαίκτες τους, οι οποίοι χιουμοριστικά τους ρώταγαν τι θα γίνει με αυτή την υπόθεση.

Με αφορμή λοιπόν τις αντιδράσεις τους, η Αγγελική Ηλιάδη τόνισε στην κάμερα: «Δεν τους έχω ψυχολογήσει ακόμα πώς μας βλέπουν ακόμα με τον Γρηγόρη. Για να πω την αλήθεια μια μικρή ζήλια τη βλέπω. Μπορεί κάποιους να τους πειράζει που ο άλλος έχει βρει ένα φλερτ στο παιχνίδι και ζει αυτό το πολύ όμορφο. Έχω πιάσει κάποια στραβά βλέμματα για να είμαι ειλικρινής».