The 2night show: Ο Γιώργος Μαυρίδης ο αποψινός (12/1) καλεσμένος του Γρηγόρη Αρνάουτογλου

Μαζί με τον Μελέτη Ηλία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night show: Ο Γιώργος Μαυρίδης ο αποψινός (12/1) καλεσμένος του Γρηγόρη Αρνάουτογλου

Μετά την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» απόψε (12/1) το βράδυ 2 ακόμα λαμπερούς καλεσμένους.

Οι αποψινοί (12/1) καλεσμένοι του Αρναούτογλου

Στο πλατό έρχεται αρχικά ο Μελέτης Ηλίας. Ο αγαπημένος ηθοποιός παίζει με τον Γρηγόρη το πρώτο «Μάντεψέ το» της χρονιάς και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό. Στη συνέχεια, μιλάει για το πώς νόσησε ο ίδιος, αλλά και η οικογένεια του με κορωνοϊό και εξηγεί γιατί στην καραντίνα άρχισε να αποκτά περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά του. Για ποιο λόγο αποφάσισε φέτος να μην κάνει θέατρο; Γιατί πληρώνει κανονικά το εισιτήριό του σε παραστάσεις συναδέλφων; Τι θέση παίρνει απέναντι στις κριτικές που έχουν γραφτεί για την ταινία «Black bachelor»; Τέλος, μιλάει για το σίριαλ «Τα καλύτερά μας χρόνια», στο οποία πρωταγωνιστεί και θυμάται τον ενδοιασμό που είχε πριν αποφασίσει να συμμετάσχει στη σειρά.

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» και ο Γιώργος Μαυρίδης που πριν συναντήσει τον Γρηγόρη συναντά τον μικρό Σπύρο Ντούγια και στην κυριολεξία τα «σπάνε» στο mini edition. Ο Γιώργος Μαυρίδης μιλάει για την πρόταση γάμου που έκανε στη γυναίκα της ζωής του και περιγράφει πόσο δύσκολα βίωσε την περιπέτειά του με τον κορονοϊό καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί δύο φορές για να το ξεπεράσει. Στη συνέχεια, αναφέρεται στη μεγάλη απώλεια που είχε το 2021, αφού μετά από 15 χρόνια έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του σκυλίτσα, Μόλυ. Τέλος, μοιράζεται με τον Γρηγόρη τις δυνατές στιγμές που έζησε με την καινούργια του εκπομπή «Into the heart» και αποκαλύπτει για ποιο λόγο θα ξαναπήγαινε σε ριάλιτι επιβίωσης.

The 2night show καλεσμένοι

Into your heart: Πρεμιέρα για την εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη στο OPEN

Πρεμιέρα έκανε με την εκπομπή Into your heart το απόγευμα της Παρασκευής (24/12) ο Γιώργος Μαυρίδης, μέσα από την συχνότητα του OPEN. Η εν λόγω εκπομπή στοχεύει στο να παρουσιάσει τον τρόπο που μια πράξη αλληλεγγυής μπορεί να ευαισθητοποιήσει και να ενώσει διαφορετικούς ανθρώπους για έναν κοινό σκοπό.

Σε κάθε μία από τις τέσσερις εκπομπές, ο παρουσιαστής θα επισκέπτεται τόπους και συλλόγους που βρίσκονται σε ανάγκη και θα προχωράει σε ανακατασκευές και σε έργα.

Στην έναρξη της εκπομπής, ο Γιώργος Μαυρίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε οκ; Γράφουμε; Πάμε… Νομίζω ότι ίσως να είναι από τις λίγες φορές που θέλω να πω τόσα πολλά και να είμαι με ειλικρίνεια μπροστά στους τηλεθεατές που έκατσαν να δουν αυτή την εκπομπή. Ο λόγος είναι γιατί δυο χρόνια πριν έκατσα και έγραψα δυο πρότζεκτ, τα οποία ήταν με παραπλήσιο όνομα. Ονομάζονταν «Into the skin» και «Into your heart». Το Into your heart αφορούσε στις ιστορίες που έχουν να κάνουν με την καρδιά».