Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Η επίσημη ανακοίνωση του OPEN για την πρεμιέρα της εκπομπής του Γιώργου Μαυρίδη

Πότε έρχεται στην τηλεόραση;

Η επίσημη ανακοίνωση του OPEN για την πρεμιέρα της εκπομπής του Γιώργου Μαυρίδη
TV24 15.12.2021 14:44
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο Γιώργος Μαυρίδης μετά την δύσκολη απώλεια που βίωσε, επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από την συχνότητα του OPEN. Κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου στις 20:00 και πρόκειται να μας χαρίσει μοναδικές εικόνες.

Η ανακοίνωση του OPEN για τον Μαυρίδη

Ο Γιώργος Μαυρίδης έρχεται στο OPEN με μια εκπομπή που βγαίνει βαθιά μέσα από την καρδιά. Πώς μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης μπορεί να ευαισθητοποιήσει και να ενώσει διαφορετικούς ανθρώπους για έναν κοινό σκοπό; Το «Into Your Heart» δείχνει αυτό που ίσως να φαντάζει απλό αλλά είναι και δύσκολο ταυτόχρονα: τη συλλογική προσπάθεια που γιατρεύει τις πληγές και κάνει πάντα τη διαφορά.

Σε κάθε μία από τις τέσσερις εκπομπές του κύκλου, ο Γιώργος Μαυρίδης επισκέπτεται τόπους, δομές, φορείς και συλλόγους που βρίσκονται σε ανάγκη και σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες από τον κατασκευαστικό κλάδο, προχωράει σε μεγάλες ανακατασκευές και σε έργα που ανακουφίζουν τη ζωή των συνανθρώπων μας.

Με τη βοήθεια των ακούραστων εθελοντών, που δίνουν τους δικούς τους αγώνες καθημερινά για να βοηθήσουν όπου υπάρχει ανάγκη, όλα ζωντανεύουν ξανά καθώς το όνειρο γίνεται πράξη και η κάθε εκπομπή αφήνει πίσω της ένα ουσιαστικό έργο αγάπης και αλληλοβοήθειας.

Η επίσημη ανακοίνωση του OPEN για την πρεμιέρα της εκπομπής του Γιώργου Μαυρίδη

Ο Γιώργος Μαυρίδης σκηνοθετεί τα 4 επεισόδια του docu-series «Into Your Heart», όπου όλες οι γενιές της κοινωνίας μας ενωμένες, μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο και να τον ομορφύνουν, δίνοντας το μήνυμα της χαράς και της αισιοδοξίας.

Από τις Γούβες Ευβοίας όπου ένα ολόκληρο χωριό ενώνεται για να γιατρέψει τις πληγές της φωτιάς, στην ελπίδα της νέας γενιάς που χαρίζει ακούραστα το Χαμόγελο του Παιδιού και από τις γυναίκες που ζουν κρυφά ή φανερά κάθε είδους κακοποίηση μέχρι τις δομές αστέγων όπου η τρίτη ηλικία κάνει όνειρα για μια ζωή χωρίς πόνο, με αγάπη και αξιοπρέπεια, το “Into Your Heart” απλώνει ένα χέρι αγάπης και αλληλεγγύης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης στο ρόλο του μαέστρου-εργοδηγού, συντονίζει, εμπνέει και προσφέρει. Παίρνει συνεντεύξεις από συνανθρώπους μας που έχουν μια σημαντική ιστορία να πουν και προσφέρει έργο, στήριξη αλλά και μοναδικές στιγμές τηλεοπτικών απρόοπτων, με κέφι, γέλιο και συγκίνηση.

«Δεν έχει κοπεί ποτέ εκπομπή μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή Απλές Κουβέντες ήταν το βράδυ της Τρίτης (4/10) ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εκπομπές που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό, τονίζοντας πως καμία από αυτές δεν κόπηκε.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής μίλησε και για το τελευταίου του πρότζκετ, Into The Skin, για το οποίο είχε κλείσει μόνο 4 επεισόδια.

«Δεν έχει κοπεί ποτέ εκπομπή μου. Δεν είναι κάτι που το λέω εγώ αλλά έτσι έχει γίνει. Κάνουμε το World Party, πετυχημένο πρότζεκτ, το κλείσαμε, τελείωσε. Κάνουμε Τον Δρόμο. Ορίζουμε 15 επεισόδια. Το κάνουμε, κλείνουμε πανέμορφα με αρχή, μέση και τέλος.

Στο Beat Buzzer έκανα 14, 15 επεισόδια και το κλείσαμε. Για το Into The Skin είπα από την αρχή πως θα κάνω τέσσερα επεισόδια. Το είπα εγώ, το κανάλι, όλοι. Έδωσα συνεντεύξεις και είπα πως θα κάνω τέσσερα επεισόδια. Και το επόμενο πρότζεκτ που ξανακάνω τώρα πάλι τέσσερα επεισόδια θα έχει.

Σε κάθε εκπομπή που έχω κάνει μετά το World Party, μαντέψτε τι έχει γίνει… Γράφεται ότι κόπηκα! Δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό. Είναι αστείο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κρίστη Καθάργια: Στιγμές ευτυχίας στο πλευρό του παιδιού της και του Γιώργου Μαυρίδη

Γιώργος Μαυρίδης: Ποιος ήταν ο λόγος που «λάδωσε» τον φύλακα στο κρατητήριο στο Μεξικό

Share