Πολύ ευχάριστα νέα για την Πάολα - Έγινε γνωστό παντού

Η επίσημη ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πολύ ευχάριστα νέα για την Πάολα - Έγινε γνωστό παντού

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη για τα δυσάρεστα της Πάολα, η τραγουδίστρια έρχεται να βάλει "φωτιά" στις Αθηναϊκές πίστες. Από 11 Μαρτίου θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα... να διασκεδάζει το κοινό με τις επιτυχίες της.

Η ανακοίνωση για το σχήμα Πάολα - Ρόκκος

Η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος συναντιούνται στο Φωταέριο σε μια συνεργασία που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της νυχτερινής ζωής της Αθήνας.

Η Πάολα, η πιο σημαντική ερμηνεύτρια της γενιάς της, θα καθηλώσει το κοινό με τις επιτυχίες της, τις δυναμικές ερμηνείες της και την εκρηκτική παρουσία της επί σκηνής.
Ο Στέλιος Ρόκκος, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης με τις διαχρονικές επιτυχίες του αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό με τη ροκ διάθεση του και τις ανατρεπτικές μουσικές του.

Ρόκκος Πάολα Φωταέριο

Η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος από την Παρασκευή 11 Μαρτίου σας περιμένουν στο ανανεωμένο Φωταέριο -τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα- για όμορφες βραδιές γεμάτες κέφι και αγαπημένα τραγουδια σε ένα πρόγραμμα που θα προκαλέσει αίσθηση.

Ραντεβού κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Φωταέριο με Πάολα και Στέλιο Ρόκκο.

Τα "έσπασε" στα μπουζούκια η κόρη της Πάολα

Έχοντας περάσει μέσω Πανελληνίων στην σχολή που ήθελε, με αποτέλεσμα μέχρι και η Έλενα Ακρίτα να αναφερθεί στο γεγονός, η κόρη της Πάολα, Παολίνα, διασκέδασε στα μπουζούκια. Η 18χρονη πήγε να απολαύει την μητέρα της και τον Στέλιο Ρόκκο, σε νυχτερινό κέντρο στην Θεσσαλονίκη, μαζί με παρέα.

Στο Instagram μάλιστα κυκλοφορεί ένα βίντεο που δείχνει μητέρα και κόρη να τραγουδάνε μαζί και να χορεύουν, την ώρα που κόσμος τις αποθέωνε.

Να σημειωθεί πως όταν η Πάολα είχε ερωτηθεί για το γεγονός πως η Παολίνα πηγαίνει στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζεται είχε ξεσπάσει λέγοντας: «Εννοείται ότι το παιδί μου θα είναι στο χώρο που εργάζομαι. Μα δεν θα γνωρίσει το παιδί μου τον χώρο μου; Επειδή είναι νύχτα; Οι γονείς μου με έπαιρναν παντού, γι’ αυτό είμαι ευτυχισμένη και όχι στερημένη».