MasterChef 6: Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά που άφησε ''άφωνους'' τους παίκτες

Το ''διαφορετικό'' Μystery Box

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά που άφησε ''άφωνους'' τους παίκτες

Κανονικά συνεχίζεται το Masterchef 6, με τους 18 πλέον επίδοξους σεφ, μετά και την αποχώρηση του Πέτρου Ανδρουλιδάκη, να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν σε ένα ακόμα Mystery Box. Στο αποψινό 7/3, όπως και σε κάθε άλλωστε επεισόδιο υπήρχε μια ακόμα έκπληξη κάτω από το μυστηριώδες κουτί την οποία ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο σεφ ζήτησε από τους παίκτες να κάνουν ένα βήμα πίσω από τα κουτιά τους και είπε: «Το διαφορετικό της αποψινής δοκιμασίας είναι ότι είστε ελεύθεροι να πάτε σε όποιον πάγκο θέλετε και να σταθείτε πίσω από όποιο κουτί θέλετε».

Τότε προέκυψαν ορισμένες ανακατατάξεις στους πάγκους με τους διαγωνιζόμενους να επιλέγουν την θέση στην οποία θα ήθελαν να βρεθούν, ενώ αποκορύφωμα ήταν το κουτί του Γρηγόρη Γιαννόπουλου το οποίο δεν περιελάμβανε τίποτα από κάτω. Όπως του είπαν οι κριτές, είχε το δικαίωμα να επιλέξει όποιο υλικό ήθελε από τα κουτιά των συμπαικτών του, ώστε να γεμίσει τον πάγκο του.

Αφού διάλεξε τα υλικά του από τα κουτιά και τους μάγειρες που είχε απέναντι του η δοκιμασία ξεκίνησε ενώ σε όλους δόθηκαν 45ω λεπτά.

Η έκπληξη στο Mystery Box του Γρηγόρη στο MasterChef 6

Ο τσακωμός Χριστόφορου - Δημήτρη και η απορία του Σωτήρη Κοντιζά

Την ομαδική δοκιμασία σχολίασαν στο 3/3 επεισόδιο του Masterchef 6 κριτές και παίκτες. Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο Δημήτρης Ταϊρίδης έβγαλε τα άπλυτα στη φόρα για την ομάδα του, κάτι που έθεσε για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο.

Μάλιστα, ο Χριστόφορος δεν άντεξε και του απάντησε με βαριές ατάκες.

«Αυτό που θέλω να σου πω μπορεί να είναι τελείως προσωπικό, μπορεί να μην γουστάρω και την μάπα σου. Τι να κάνω; Μπορεί να μην γουστάρω και τους κριτές, τι να κάνω… αυτοί είναι οι κριτές», είπε ο Χριστόφορος στον Δημήτρη.

Τότε, ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε: «Χριστόφορε ποιους θα ήθελες για κριτές στο MasterChef;»

«Μπορούμε να ρωτήσουμε και κάτι άλλο. Ποιανού η φάτσα δεν σου αρέσει από αυτή την μεριά. Για πες…» πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Χριστόφορο τέλος να απαντά: «Όχι chef, δεν θα άλλαζα κανέναν από εσάς τους τρεις, καλοί είστε».