Σασμός: Εισβάλλουν 3 νέοι ηθοποιοί - Η ζωή της Μαρίνας και της Αργυρώς θα ανατραπεί για τα καλά

Αναλυτικά οι ρόλοι τους!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: Εισβάλλουν 3 νέοι ηθοποιοί  - Η ζωή της Μαρίνας και της Αργυρώς θα ανατραπεί για τα καλά

Τα νέα επεισόδια του Σασμού αναμένεται φέρουν ευχάριστες εξελίξεις μιας και τελευταία βλέπουμε τους πρωταγωνιστικούς ρόλους να έχουν βυθιστεί στο πένθος. Η απόφαση της Αργυρώς να μετακομίσει στα Γιάννενα μαζί με τη μητέρα της θα αποδειχθεί σωτήρια.

Οι νέοι ρόλοι που κάνουν είσοδο στο σίριαλ θα βρίσκονται αποκλειστικά στα Γιάννενα για να υποδεχτούν τις δύο γυναίκες. Εκεί δε θα βρει μόνο η Αργυρώ έναν νέο έρωτα αλλά θα γνωρίσει και η Μαρίνα τόσο καρμικά μια γυναίκα με κοινή ιστορία ζωής.

Στα επεισόδια του Σασμού στα Γιάννενα θα δούμε τον Γιώργο Χριστοδούλου, Γιώργο Τριανταφυλλίδη και τη Γιάννα Ζιάννη

Αναλυτικά οι 3 νέοι ρόλοι

Σταύρος Πανταζής (Γιώργος Χριστοδούλου)
Ο Σταύρος έχει ένα εργαστήριο μαζί με τον αδερφό του, Βαγγέλη. Είναι καλλιτέχνες στην αργυροχοΐα και φτιάχνουν κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης από ασήμι. Τα τελευταία χρόνια από οικονομικής άποψης δεν πάνε καλά, αλλά προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν το εργαστήριο. Ο Σταύρος θα βρει την Αργυρώ στην χειρότερη φάση της: απογοητευμένη και προδομένη, έχει φύγει από την Κρήτη, έχει χάσει την πίστη της στους ανθρώπους και είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Εκείνος θα την ερωτευθεί, θα την αγαπήσει βαθιά, θα την βοηθήσει, με πολλή υπομονή, τρυφερότητα κι αγάπη, να επουλώσει τα τραύματά της από τον θάνατο του αδερφού της και την προδοσία του Αστέρη.

Βαγγέλης Πανταζής (Γιώργος Τριανταφυλλίδης)

Ο Βαγγέλης είναι ο αδελφός του Σταύρου. Έχει το πάθος της χαρτοπαιξίας, χρεώνεται διαρκώς και δημιουργεί προβλήματα. Τα δυο αδέρφια είναι βαθιά συνδεδεμένα: ο Σταύρος δεν μπορεί να ξεχάσει ποτέ, ότι ο αδερφός του του έσωσε, όταν ήταν μικρός τη ζωή, σε μια πυρκαγιά. Εκεί τραυματίστηκε ο Βαγγέλης που από τότε κουβαλάει μια αναπηρία. Ο Βαγγέλης έχει ένα εργαστήριο μαζί με τον αδερφό του, Σταύρο. Είναι καλλιτέχνες στην αργυροχοΐα και φτιάχνουν κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης από ασήμι. Τα τελευταία χρόνια από οικονομικής άποψης δεν πάνε καλά, αλλά προσπαθούν με νύχια και με δόντια να το κρατήσουν.

Δέσποινα (Γιάννα Ζιάννη)
Η Δέσποινα είναι χήρα και μητέρα του νέου (Πέτρος κι αυτός) που κηδεύεται στα Γιάννενα, όταν φτάνουν οι δυο γυναίκες (Μαρίνα, Αργυρώ). Αναπτύσσει φιλικές σχέσεις με την Μαρίνα. Είναι, επιπλέον, η θεία του Σταύρου και του Βαγγέλη (αδερφή της μάνας τους που έχει πεθάνει πριν από χρόνια). Αυστηρή και στοργική στέκεται δίπλα τους σαν μάνα.

Νέοι ρόλοι στο Σασμό

Οι εξελίξεις στο Σασμό στο επεισόδιο της Δευτέρας 14/3

Η Αργυρώ με τη Μαρίνα φτάνουν στα Ιωάννινα, και προσπαθούν να θέσουν τις βάσεις για μια καινούρια αρχή στις ζωές τους. Θα τα καταφέρουν; Ο Αντώνης οργανώνει με τον Γεράσιμο το σχέδιο προσέγγισης του Καραπάνου.

Η Στέλλα και ο Μαθιός αναζητούν απεγνωσμένα τον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να βοηθήσει τον Αστέρη. Τα πράγματα, όμως, αποδεικνύονται πιο δύσκολα απ’ ό,τι περίμεναν… Ο Αστέρης έρχεται πιο κοντά με τον Καραπάνο στη φυλακή, την ίδια στιγμή που μία σημαντική πληροφορία θα φέρει τα πάνω κάτω στον κόσμο του αφεντικού των φυλακών.

Στο χωριό, η γιαγιά Ειρήνη αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο την Καλλιόπη. Η σκέψη της Αργυρώς στοιχειώνει όλο και περισσότερο τον Αστέρη, και τον οδηγεί σε μία αποκάλυψη, που θα πολλαπλασιάσει τους εφιάλτες του…